Продаваjте насeкaде

Синхронизираjте ja лесно и брзо вашата CloudCart продавница со социјални медиуми, локални и глобални маркетплејси и платформи.

Продажба со онлајн продавница

Во вашата CloudCart е- продавница ги имате сите важни функционалности, маркетинг инструменти и интеграции за повеќе продажби.

Повеќејазична продавница

Со CloudCart можете да ја стартувате вашата онлајн продавница на неколку јазици за неколку минути без никакви главоболки.

Автоматски превод на вашите категории, производи и страници.

Image

Продавници во социјалните мрежи

Поврзете ја онлајн продавницата со Facebook & Instagram Shop или Google Shopping и раширете ги продажните канали.

Image

Поврзи се со пазари

Достигни до над 5 милиона корисници и стимулирај ги продажбите со автоматизирани објави на популарни пазари: Пазар3, Emag, Etsy, Реклама5 и уште.

Сајтови за споредба

Користете готови интеграции за автоматски да објавувате реклами и да ги ажурирате акциите на популарните платформи за да ја олесните поголемата продажба.

Globe

Меѓународен
развој

Проширете го вашиот бизнис во странство и продавајте на нови пазари на локалниот јазик и според локалните конвенции.

Headless commerce

Продавајте ефикасно дури и во сајт на друга платформа, одкако ке вградите продукт или копче за порачка од вашата CloudCart продавница.

Трговија на големо

Дистрибутирајте ги производите кон трговци на мало со различни продукти и пакетни цени, според обем порачки и реони.

Бизнисот е во CloudCart,
и вие сте добредојдени!