Префрлете се од друга платформа

Автоматски префрлете ја вашата тековна онлајн продавница од која било друга платформа за подобри резултати и без губење позиции.

Синхронизација со магацински софтвер

Поврзете ја вашата онлајн продавница со вашата CRM, ERP или програма за следење на инвентарот и автоматско ажурирање на залихите.

Повеќејазична продавница

Со CloudCart можете да ја стартувате вашата онлајн продавница на неколку јазици за неколку минути без никакви главоболки.

Автоматски превод на вашите категории, производи и страници.

Image

Разновидни начини на плаќање

Инсталирајте со еден клик повеќе начини на плаќање: готовина при испорака, виртуелен ПОС терминал, кредит и повеќе.

Image

Погодни методи за испорака

Користете готови интеграции со повеќе методи за испорака со автоматски товарни листови и лоцирање адреси на клиенти.

Ефективни алатки за маркетинг

Зголемете ја продажбата со комбинација на промотивни целни страници, разни попусти со тајмери, пакет понуди, блогови, прегледи и многу повеќе.

Icon
Upsell & Cross-sell

Зголемете ја вашата продажба паметно со неодоливи понуди.

Icon
SEO Оптимизација

Бидете лидер во пребарувањето со одлично индексирање на Google.

Icon
Чат Бот

Подобрете ја вашата услуга за автоматско испраќање пораки со автоматско испраќање пораки

Мрежа од продажни канали

Промовирајте го вашиот бизнис со дополнителни продажни канали: Фејсбук, Инстаграм, Гугл, Вибер, е -пошта и повеќе.

Пазари и канали

Зголемете ги вашите популарни канали со поврзување на вашата онлајн продавница со популарни пазари, социјални мрежи и сајтови за споредба.

Алатки за дизајн

Презентирајте го вашиот бизнис со прекрасна и продажна визија со помош на 25+ професионални теми за дизајн, поставки и drag&drop визуелен дизајнер за целни страници.

Брза количка

Претворете ги вашите посетители во клиенти со нашиот иновативен процес за лесно завршување на нарачката и намалете го бројот на напуштени колички.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

4000+ апликации

Интегрирајте корисни апликации во вашата продавница, како што се: Разговор во живо, Product catalog, YotPo, Algo,Google Remarketing Аnalytics, Console и други.

Icon
GDPR

Функционалност и правни документи што треба да ги соберете со согласности од RZLD.

Icon
Facebook pixel & Conversions API

Рекламирајте ефикасно со алатки за информирање на однесувањето на потрошувачите во вашата продавница.

Icon
Mailchimp

Контактирајте ја вашата продавница со давател на е-пошта за промотивни е-пошта.

Image

Клауд хостинг

Безбеден и стабилен клауд хостинг со моќни сервери за постојана брза интернет конекција, безбедност на податоците и заштита од сајбер закани.

Алатки за оптимизација за вашата онлајн продавница

Генерирајте повеќе органски сообраќај и обезбедете совршено корисничко искуство со помош на алатките за SEO вградени во вашата онлајн продавница.

Услуга од светска класа

Користете го Центарот за помош со видеа, статии и информации што ќе одговорат на сите ваши прашања.

Icon

24/7/365 техничка поддршка и мониторинг

Icon

Билет систем за прашања и помош

Icon

Деловни и услужни консултации од CloudCart

Добредојдовте во семејството на успешни онлајн продавници

Image

За да биде ефективно, рекламирањето мора да биде погодно за гледање од вистински луѓе во опкружување безбедна за брендот, па затоа се толку важни строгите стандарди за оценување на рекламите поставени од независни трети страни.

Адам Бейн

Дали сте подготвени да започнете?

Консултирајте се со нашите експерти за е-трговија за да дознаете како ќе ви помогнеме да го развивате вашиот бизнис.

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња