Видео за онлајн бизнис

Создавајте влијателни видеа за да промовирате е-продавници и да придонесете за постигнување на нивните маркетинг цели.

Видеа за еТрговија

Icon

Создадете импресивни видеа за производи за онлајн продавници

Icon

Направете објаснувач, турнеја или корпоративни видеа за бизниси

Icon

Подгответе рекламни клипови за стоки и услуги за социјалните мрежи

Icon

Изработи 2D или 3D анимации и motion graphic видеа

Icon

Снимајте атрактивни кадри од дрон за деловни цели

Icon

Понудете монтажа и обработка на видео, постпродукција и многу повеќе

Со CloudCart е како детска игра

Иновативниот софтвер за е-трговија ви овозможува директно да додавате атрактивни видеа на производи или целни страници.

Креативна помош за влог

Помогнете им на онлајн трговците да создадат видео содржини за нивните канали на Facebook, Instagram, YouTube, TikTok или Pinterest.

Екосистем от експерти

Придружете се на нашата професионална мрежа на видео продуценти и работете на предплатени нарачки од трговците на CloudCart, со јасен и стабилен процес на работа.

Проширете го вашиот бизнис

Дали произведувате видеа за многу деловни клиенти? Сега можете да го развиете вашиот бизнис и да заработите провизија од вашите клиенти во CloudCart.

Заработувај со продуктови и промотивни видеа за трговците на CloudCart!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња