Печатот и медиумите за нас

За сите нас, тимот на CloudCart, чест е што многу бугарски и меѓународни медиуми се заинтересирани за реализација на нашата мисија да оставиме белег во е-трговијата и да ги покриваат нашите активности.

Дел од публикациите на CloudCart

Погледнете што се зборува во медиумите за нашата работа:

Информации за медиумите од CloudCart

Доколку сте претставник на медиумите и сте заинтересирани за компанијата, нејзините активности и проектите на кои работиме, можете да не контактирате за да ви ги обезбедиме потребните информации.