Вашата онлајн продавница на англиски

Со CloudCart можете да ја стартувате вашата онлајн продавница на неколку јазици за неколку минути без никакви главоболки.

Како работи

Инсталирајте ја повеќејазичната апликација во вашата главна продавница

IconStep 1
Изберете го јазикот за вашата нова јазична верзија
IconStep 2
Изберете кои делови од вашата главна продавница да се копираат во вашата јазична верзија
IconStep 3
Изберете кои делови од копираните информации да се преведат
IconStep 4
Вашата новопреведена онлајн продавница е подготвена
Globe

Зголемете ги вашите конверзии

Целосно преведена веб-локација значи дека вашите клиенти можат да уживаат во целосно персонализирано искуство, од плаќање до известувања преку е-пошта до страници на производи. Можете да го обезбедите истото одлично искуство на клиентите ширум светот, без разлика на кој јазик зборуваат.

Ние автоматски ги преведуваме вашата продавница, вашите категории, вашите производи и страници.

Ова ви олеснува многу побрзо да допрете до глобалната публика и да продавате повеќе производи

Автоматизирани процеси

Никогаш не губете време на рачни задачи. Секој нов производ додаден на вашата страница се копира и преведува автоматски.

Превод на машинска вештачка интелигенција

Забрзајте го преводот на вашата онлајн продавница со машински превод направен со помош на вештачка интелигенција

Image

Повеќејазично SEO оптимизација - Забрзајте го привлекувањето на нови клиенти

Да бидат пронајдени од вашата целна публика користејќи софтвер кој се придржува до најдобрите повеќејазични практики за оптимизација на Google (вклучувајќи преведени метаподатоци и ознаки hreflang).

Автоматско пренасочување на посетителите

(Потребна е дополнителна апликација. Не е вклучена во повеќејазичната апликација) Пренасочете ги вашите посетители на нивната IP адреса. CloudCart го користи најсигурниот провајдер во класата за локализација на GeoIP"

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња