Маркетинг алатки за успешен онлајн бизнис

Дали сакате вашите клиенти да напредуваат? Користете целосен сет на ефективни маркетинг функционалности за успешна е-трговија во Бугарија и во странство.

Маркетинг за е-трговија

Icon

Изградете профитабилна бренд стратегија за онлајн продавници

Icon

Управувајте со рекламните кампањи на Facebook и Google Ads

Icon

SEO стратегија, on-page & off-page оптимизација, link building

Icon

ПР и настани, инфлуенс кампањи , Viber, видео и имеил маркетинг

Icon

Пишување и содржина за блогови, веб и промо кампањи

Icon

Промо пакети, Upsell & Cross-sell понуди, целни страници

Зошто е толку лесно со CloudCart?

Сите маркетинг експерти располагаат со ефикасни интеграции, алатки, апликации и автоматизација за работа во областа на дигиталниот маркетинг.

Поврзување со податоци за ефективни реклами

Поврзете се со 1 клик со алатки за креирање реклами и податоци за следење: Google Analytics, Google Remarketing Tag, Facebook pixel & CAPI, Social Media линкови и повеќе.

Реклами на продукти и услуги во социјалните мрежи

Понудете знаење и искуство во performance marketing и дигитален маркетинг за развој на онлајн бизнис, со стратегии за почетници и напредни трговци.

SEO инструменти и стабилен хостинг

Клауд хостинг за безбедност, стабилност и брзо вчитување, управување со содржина и богати алатки за оптимизација и водечки позиции во пребарувањето.

Автоматско поврзување со дистрибутивни канали

Директна продажба преку Facebook, Instagram и Google шопинг со динамичен XML feed, автоматизирани реклами на пазари како што се: Пазар3, Реклама5 и многу повеќе.

Сегментација на клиентите

Алатките за сегментирање овозможуваат прилагодување и повеќе контекстуални пораки до потрошувачите, обединети со важни критериуми во областа на дигиталниот маркетинг.

Многу канали за комуникација

Шаблони за имели, билтен и автоматизирани имеили за напуштени колички, бот за разговор и разговор на Messenger, изложба на Instagram, личен канал за пораки Viber, написи од блог и повеќе.

Примамливи Upsell & Cross sell понуди

Зголемување на маркетиншката продажба со повисока вредност на нарачката, преку продажба на поскапи или поврзани и комплементарни стоки, во соодветната фаза од купувањето.

Ефективен дизајн и корисничко искуство

Создадете ефикасна онлајн продавница со јасен пат за потрошувачите, доверлив дизајн, пораки и повици за акција погодна за купување.

Целни страници и промоционални инструменти

Направете влијателни промотивни страници со посакуваните збирки или пакети на производи, додајте повеќе од 10 видови попусти со тајмер, бројач и ограничувања за повеќе продажби.

Брза наплата и специфични карактеристики

Иновативен процес на завршување на нарачките со голема конверзија, копчиња за брза нарачка и повик, прием од продавница, слотови за време на испорака и повеќе.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000 корисни апликации

Готови интеграции со важни апликации за подобрување на дигиталниот маркетинг и услуги, како што се прегледи и коментари со Yotpo, пребарувачот Algolia, ретаргетирање и друго.

Бизнис план, консалтинг и анализа

Помогнете им на претприемачите во областа на дигиталниот маркетинг и продажба со професионални совети и анализа на нивниот бизнис модел.

Екосистем од експерти

Во рамките на екосистемот, тој работи со јасен и стабилен процес на предплатени маркетинг услуги за одржлив развој на бизнисот и продажба за трговците во CloudCart.

Развијте го вашиот бизнис со CloudCart

Без разлика дали водите агенција за дигитално рекламирање или сте фриленсери, можеме да растеме заедно и да заработите провизија од вашите клиенти на CloudCart со текот на годините.

Заработувајте со професионални услуги за дигитален маркетинг во е-трговија со CloudCart!