Правни услуги за онлајн бизнис

Помогнете им на претприемачите со регистрација на компании, патентирање производи и услуги, заштита на трговски марки и многу повеќе.

Правни услуги за е-трговија

Icon

Регистрација на адвокатска канцеларија

Icon

Патентирање на производи или услуги

Icon

Регистрација на трговска марка

Icon

Составете документи со услови на бизнисот

Со CloudCart е полесно

Современиот софтвер за онлајн продавници ги обезбедува сите потребни функционалности за успешен бизнис. Помогнете со правни услуги и правна заштита.

Правна помош

Понудете правна помош за потребите на е-трговијата со тоа што ќе станете доверлив партнер на секој трговец на CloudCart.

GDPR апликација

Различни правни документи и политики на компанијата може да се додадат во анексот на ДПА за да се побара согласност од крајниот корисник.

Статични страници

Алатката за креирање страници овозможува поставување на правни текстови и документи за целите на онлајн бизнис.

Документи за производи

Во поставките на секој производ или услуга може да се додадат датотеки со документи како што се: шеми, гаранции, услови за користење и друго.

Екосистем на експерти

Придружете се на нашиот екосистем на професионалци и сервисирајте ги претплатените порачки од трговците на CloudCart, со јасен и стабилен работен тек.

Дополнителен приход

Дали вашите клиенти треба да го дигитализираат својот бизнис? Заработете провизија од вашите клиенти во CloudCart.

Заработете од правните услуги за трговците на CloudCart!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња