Приспособете ги вашите веб-притисни известувања за да ги зголемите приходите

Управувајте со повеќеканален маркетинг од едно место

Со CloudCart имате се што ви треба. Користете СМС, е-пошта, web push известувања и Viber пораки од CloudCart за подобри маркетинг резултати! Нашата платформа го олеснува испраќањето насочени пораки во вистинско време кои допираат до вашите клиенти, без разлика каде се наоѓаат. Со повеќеканален маркетинг можете:

Icon
Ги ангажирате вашите клиенти преку повеќе канали

Icon
Зголемете ја лојалноста и задржувајте ги клиентите

Icon
Вие генерирате повеќе
потенцијални клиенти и продажба

Icon
Зголемете го задоволството на клиентите

Нема повеќе пропуштени можности за продажба

Испраќајте автоматизирани известувања до корисниците кои додале ставки во нивната кошничка, но не го завршиле купувањето.

Веб-притисни известувања, персонализирани и автоматизирани врз основа на однесувањето на корисниците

Наместо рачно да испраќате групни известувања, можете да поставите прилагодени известувања врз основа на однесувањето на посетителите на страницата во различни фази од патеката на корисникот. Ова ви овозможува да создадете повеќе беспрекорно и персонализирано искуство за нив и може да ви помогне да ги зголемите конверзиите и продажбата.

Бесплатна услуга за скратување на врски

Во вашата продавница на CloudCart имате вградена бесплатна алатка за намалување на должината на врските. Со него, ќе можете да ги следите конверзиите во продавницата и кои корисници ги отвораат и читаат вашите пораки, ќе ги идентификуваат уредите и ќе заштедите пари со намалување на должината на пораките.

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња