Маркетинг алатки за вашиот успех

Искористете ги предностите на широк спектар на лесни за употреба, вградени маркетинг алатки и размерете ја вашата онлајн продавница со нашата платформа за е-трговија.

Префрли се од друга платформа

Автоматски префрлете ја вашата моментална онлајн продавница од која било друга платформа за подобри резултати и без губење позиции.

Стимулирајте ја
вашата продажба

Icon
Промоции и попусти

Креирајте промоции користејќи 50 различни критериуми и зголемете ја вашата продажба. Користете различни видови попусти на каталогот на производи и количката.

Icon
Upsell и Cross-Sell

Овозможете целосно автоматизирани алатки за зголемување на продажбата и вкрстена продажба без да трошите дополнителни пари за рекламирање.

Icon
Комуникациjя

Подобрете ја и олеснете ја комуникацијата со вашите клиенти преку Viber и SMS кампањи и поставете известувања за PopUp и Push во вашата онлајн продавница.

Icon
Сегментација

Сегментирајте ги вашите клиенти и креирајте повеќе кориснички групи, обединети со заеднички критериуми, за да ги користите во вашите маркетинг кампањи.

Icon
Известувања по е-пошта

Лесно испраќајте и уредувајте автоматски известувања по е-пошта во различни ситуации, како што се нецелосни или направени нарачки, заборавени лозинки и многу повеќе.

Icon
Блог содржина

Привлечете дополнителен сообраќај, зголемете го индексирањето на продавницата и задржувајте го вниманието на вашите клиенти со објавување содржина на вашиот блог.

Маркетинг на ново ниво

Користете маркетинг кампањи за управување со вашиот дигитален маркетинг од административниот панел на вашата онлајн продавница Испраќајте продажни понуди засновани на дејства на корисниците преку различни канали за комуникација.

Додадете нови продажни канали

Продавајте на многу канали на Интернет и во странство, со нашите интеграции со социјалните мрежи, пазарите и сајтовите за споредба.

Image

Многу маркетинг алатки

Со неколку кликања можете да поставите пиксели на Facebook, динамички реклами, Messenger, Social Login, Google Analytics, Tag Manager, Google Search Console, feed на трговци, ремаркетинг на реклами.

Image

Креирање на целни страници

Користете го нашиот лесен drag & drop конструктор или готов HTML-код создаден од апликација од трета страна за да креирате нови маркетиншки целни страници.

Придобивките од CloudCart Checkout

Користете единствена наплата што го лоцира клиентот со само еден клик.

Icon
Од посетител до клиент

Намалете го процентот на напуштени колички во просек за 70%. Нашите автоматизации ќе претворат голем процент од нив во завршени нарачки.

Icon
Олесната наплата

Ограничете ги безбројните непотребни полиња кои бараат многу време, ги нервираат потрошувачите и се една од главните причини за високиот процент на напуштени колички.

Icon
Оптимизирана визија

Во наплатата нема Headers и Footers што само ги збунува корисниците и ги дефокусира од завршувањето на нарачката.

Icon
Mobile friendy

Користете наплата, 100% оптимизирана за мобилни уреди, без технички проблеми, нарушени и поместени дизајни во продавницата и непотребни елементи што ги збунуваат корисниците.

Комуницирајте директно со клиентите

Дозволете им на корисниците на вашата онлајн продавница да се поврзат со вас преку разговор на Messenger, со помош на chatbot да ги комплетираат нарачките преку него и да користат автоматски известувања.

Понудете директно купување

Зголемете ги вашите шанси за купување со лесно испраќање линк до директно купување, со специфична разновидност на производи, во сите канали за комуникација.

Кориснички прегледи и картички

Изградете ангажман така што ќе им дозволите на клиентите да оставаат прегледи и оценки за производите, лесно да управуваат со нив и да поставуваат автоматизирани одговори. Обезбедете членски картички.

Поврзување со CRM системи

Управувајте со интеракцијата на вашата онлајн продавница со сегашните и идните клиенти, поврзувајќи ја со софтверот CRM што го користите преку API.

Префрлете ја
вашата онлајн продавница кај нас

Побарајте консултација и ние ќе ја анализираме вашата моментална онлајн продавница и ќе ви помогнеме да ја пренесете автоматски на CloudCart.

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња