Успешни B2B решенија

Автоматизирајте ги вашите нарачки со лесна за управување B2B онлајн продавница, без потреба од техничко знаење и со неограничени можности за развој.

Ефикасна деловна презентација

Лесно променете го дизајнот и информациите за вашите производи и услуги - покажете зошто посетителите работат со вас и заработувајте повеќе

Image

Зголемете го обемот и вредноста на вашите нарачки

Продавајте на трговците на мало, дистрибутерите и white-label, со прилагодени услови за цена и попусти за пакети во каталозите на вашите производи.

Брза комуникација со партнерите

Многу канали за персонализирани пораки до партнерските групи во вашата дистрибутивна мрежа: Viber , е -пошта, Facebook, Google и други

Подобрете ги вашите деловни процеси

Заштедете труд, пари, непотребни часови и напор со користење на автоматизации, функционалности и готови интеграции на платформата.

Icon

Залихи

Синхронизирајте залихи со складишна програма и ERP.

Icon

Интеграции

Широк избор на плаќања и испораки со автоматски товарни листови.

Icon

Поврзување

Флексибилна API конекција за модификации и работа со трети платформи.

Консултирајте се

Сметајте на нашите експерти за е -трговија за да ви помогнат да ги оптимизирате трошоците и да го зголемите профитот.

Клиентите за CloudCart

Image

CloudCart ни ги обезбеди алатките што ни беа потребни. Ми се допаѓа начинот на кој реагираат на проблемите.

ProMask
Image

За 2 недели со CloudCart ја изградивме нашата онлајн продавница, синхронизирајќи информации од неколку софтвери

BMW
Image

Како повратна информација за мојата работа и комуникација со CloudCart - восхит. Исклучително професионални, тие ја развија својата платформа за луѓето како мене (без никакво искуство) да можат сами да се справат!

3MG Bonev
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

BMW
Image

За 2 седмици с CloudCart изградихме нашия онлайн магазин, синхронизиращ информацията от няколко софтуера.

BMW
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

BMW

Заедница
на претприемачи

Добредојдовте во семејството на успешни онлајн продавници!

111

Милион уникатни корисници

2.4

Милион реализирани нарачки

158

Милион промет

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!