Префрлете се и напредувајте

Целосно автоматизирано префрлање на вашата онлајн продавница од секоја платформа за подобри резултати, без да губите позиции.

Лесно префрлете се на CloudCart

Професионално решение и партнер - платформата за онлајн продавници CloudCart ви дава се што ви треба за успешна е-трговија.

Префрлете се во 8 лесни чекори
migratori

Имаме партнерства
и интеграции со:

Повеќејазична продавница

Со CloudCart можете да ја стартувате вашата онлајн продавница на неколку јазици за неколку минути без никакви главоболки.

Автоматски превод на вашите категории, производи и страници.

Image

Целосно решение за онлајн бизнис

CloudCart е отворена SaaS платформа за онлајн продавници со автоматизација за поголема продажба на стоки или услуги во Бугарија и во странство.

Семејството на успешни онлајн продавници

Илјадници сопственици на мали и средни бизниси постигнуваат инспиративни резултати со CloudCart.

Image

За 2 недели со CloudCart ја изградивме нашата онлајн продавница, синхронизирајќи информации од неколку софтвери

БМВ
Image

Му доверивме на CloudCart да ја изгради нашата е-продавница и тие ги оправдаа нашите очекувања за професионализам. Комуникацијата со целиот тим е брза, точна и тие се секогаш на линија за помош. Благодарение на нивната платформа, ние постојано се развиваме, ја подобруваме услугата, ги зголемуваме нашите клиенти и нарачки.

Т-маркет
Image

Преминот кон CloudCart за нас значително ја подобри ефикасноста и продуктивноста на онлајн нарачките, благодарение на бројните автоматизации и оптимизации на процесите.

Зора
Image

Откако им се доверивме на нашите партнери во CloudCart, нашата страница, изградена на оваа платформа, не стави во просечна позиција во споредба со нашите конкуренти за само една година. Го зајакнавме нашето лидерство во регионот, привлекувајќи го вниманието на многу нови клиенти од цела Бугарија.

Ted ceramica
Image

Задоволен сум со CloudCart! Платформата нуди добра оптимизација, страницата работи брзо и има лесна администрација. На многу од клучните зборови што се бараат на Google, ние излегуваме на едно од првите места, што генерира повеќе органски сообраќај во онлајн продавницата на Kolev & Kolev

К&К
Image

CloudCart е одличен партнер во нашиот бизнис. Поминавме успешно и крајно лесно на платформата. За помалку од еден месец, го оптимизиравме работниот процес и ја зголемивме продажбата. Функционалностите што ги имаме ни овозможуваат да бидеме иноватори во областа на онлајн трговијата и да управуваме со SHOP MDL со замав

МДЛ

Продадете сè

Понудете физички или дигитални продукти и услуги, тргувајте на големо или на мало, користете дистрибуторски продуктови каталози.

Icon

Физички

Icon

Услуги

Icon

Дигитални

Продавајте насекаде

Дојдете до повеќе клиенти со автоматски врски со Facebook & Instagram Shop, Google shopping, различни пазари и и меѓународни пазари.

Image

Практични плаќања и испораки

Додадете модерни начини за плаќање и испорака со автоматски товарни листови.

Image

Лесно административно управување

GDPR модул со правни документи, подесувања на даноци и такси, автоматско фактурирање и одиторски фајл.

Синхронизација со ERP и магацинска програма

Поврзете ја вашата е-продавница со користениот лесен систем за управување со залихите

Image

Влијателни теми за дизајн

Флексибилно прилагодување на брендот со drag&drop визуелен конструктор на целни страници.

Image

Оптимизиран чекаут процес

Зголеми ги продажбите и намали го бројот на изоставените колички со иновативен процес на порачка.

Globe

Слобода
на сврзување

Open SaaS ти дава полна слобода за развитокот на твојата онлајн продавница, преку API за комуникација со секоја платформа.

Icon
Флексибилно API

Брза и лесна интеграција со посредство на API за врски со други апликации и надворешни системи.

Icon
Автоматизација

Неограничени можности за автоматизација на процесите преку Webhooks и API.

Icon
Клауд решение

CloudCart е базирана на клауд инфраструктура за безпроблемна работа при секакви услови.

Icon
Оптимизација

Оптимална и предвидлива цена за програмски доработки со готовата API интеграција.

Силни маркетинг инструменти

Користи попусти со тајмер, Facebook & Google CAPI & пиксели за ремаркетинг, Analytics, SEO, Viber соопштенија, автоматски имеили, Upsell & Cross sell понуди и уште.

Стабилност со клауд хостинг

SSL сертификат за сигурност на податоците, висока брзина на полнење и стабилно присуство на интернет.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000+ апликаци

Инсталирај со 1 клик многу апликации, подобрувајќи го твоето опслужување.

Image

Екосистем
од експерти

Професионални услуги за дизајн, реклама и SEO, пишани текстови, книговодство и се што е потребно.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница која споделува искуства и иновации во индустријата за е-трговија.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем на експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Заедница
од предприемачи

Добредојдени сте во семејството на успешните онлајн продавници!

111

Милион уникатни корисници

2.4

Милион реализирани порачки

158

Милион реализиран обрт

Стотици услуги и функционалности за вашиот бизнис на едно место!