Лесно креирајте прекрасни дизајни за е-пошта

Лесниот за користење конструктор за е-пошта CloudCart ви овозможува да креирате убави, приспособливи е-пораки за неколку минути - без користење на код. Со едноставно лизгање и пуштање ќе можете да креирате професионални билтени, автоматизирани е-пошта, пораки за продажба и многу повеќе.

Нема потреба од вештини за кодирање

Нашиот дизајнер на е-пошта ви помага да креирате е-пошта со привлечен и професионален изглед

Убава и прилагодлива

Вашите е-пошта ќе изгледаат одлично на сите различни уреди, прелистувачи и даватели на е-пошта

Персонализирани е-пошта

Ќе можете да ги менувате вашите е-пошта користејќи полиња за прилагодување на динамичните информации за да вметнете единствени кориснички податоци од вашата мејлинг листа во е-пошта.

Рекламирајте ги вашите производи

Со лизгање и пуштање можете да ги префрлите производите од вашата онлајн продавница директно на е-поштата што ја креирате

Image
Icon
Само лизгајте и отпуштете

Icon
Креирајте динамична содржина

Icon
Користете моќни алатки

Icon
Уредете лесно

Шаблони создадени за сите ваши потреби

Направете сосема нова е-пошта или користете еден од нашите готови шаблони за е-пошта бесплатно.

Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis
Image
Ac quis

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња