Ефективен маркетинг за постојана продажба

Привлечете нови клиенти на Интернет и зголемете го вашиот профит со доверливи експерти и соодветни алатки за маркетинг и рекламирање.

Рекламирање на Фејсбук и Инстаграм

Допрете клиенти со интерес за вашите производи и услуги со добра стратегија за рекламирање, неодоливи понуди и ремаркетинг на посетителите на вашата продавница.

Рекламирање на Google

Користете ги рекламите за пребарување и прикажување за поголем сообраќај во вашата онлајн продавница од луѓе кои ги бараат вашите стоки и успешно ги ремаркетирајте.

Маркетинг на социјална мрежа

Нарачајте професионална поддршка за вашите Facebook и Instagram или други мрежи и ослободете време за управување со бизнисот.

Маркетинг преку е-пошта

Експертски развој и одржување на нискобуџетна и високо ефективна комуникација со вашите клиенти за редовно и долгорочно купување од вас.

Маркетинг на Вибер и СМС

Испраќајте ги вашите клиенти персонализирани пораки до корисниците со тековни понуди, со известувања во нивните лични паметни телефони.

SEO

Искусни експерти ќе ја оптимизираат вашата страница за пребарувачи, ќе ви понудат стратегии за клучни зборови, градење врски, истражување на конкурентите и севкупен развој на оптимизација.

Маркетинг со содржина

Талентираните писатели за пишување ќе креираат релевантна и продавачка содржина за вас, како што се: описи на производи, написи од блогови, целни страници и многу повеќе.

Оптимизација на конверзија

Експертите за UX и UI ќе истражуваат и ќе го подобрат корисничкото искуство во вашата продавница, со високо ефикасни инки за поголема продажба и задоволни клиенти.

Поставки за маркетинг алатки

Поврзете ја вашата страница со Facebook Pixel & CAPI, Instagram, Google, продавници за социјални медиуми, чат, е-пошта, пазари и апликации за вашиот бизнис.

Маркетинг стратегија, истражување и анализа

Добијте предност преку: истражување на конкуренцијата, интереси на клиентите, анализа на бизнис моделот и фазата на развој, маркетинг стратегија и акционен план.

ПР и инфлуенс маркетинг

Промовирајте го вашиот бизнис на пазарот преку ефективни ПР публикации во медиумите и активностите на инфлуенсерите кои вашата целна публика ги чита и следи.

Организирање настани

Професионални организатори ќе ви помогнат со настани во живо, коктели и презентации на компањи, семинари, вебинари, обуки и конференции.

Потпрете се на стручна помош за одлично брендирање и ефикасни маркетинг услуги за вашиот бизнис

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња