Започнете бизнис со минимални инвестиции

Дали заработувате со препродажба на производи за dropshipping? Претворете го во вистински бизнис со вашата сопствена онлајн продавница.

Каталози на готови производи

Користете интеграции со B2B компании и провајдери за продажба на големо или мало со нивните производи преку вашата страница.

Icon
Дистрибуција на брендови

Понудете мода, додатоци, долна облека и козметика од светски брендови по цени на големо.

Icon
Also

Продавајте хардвер, софтвер и ИТ услуги од 550 добавувачи на 250.000 артикли.

Icon
Asbis

Користете производи од водечки дистрибутер на информации. технологии.

Icon
Polycomp

Продавајте висококвалитетна ИТ опрема, софтвер и домашни апарати од водечки производители.

Повеќејазична продавница

Со CloudCart можете да ја стартувате вашата онлајн продавница на неколку јазици за неколку минути без никакви главоболки.

Автоматски превод на вашите категории, производи и страници.

Лесно управување и удобни автоматизации

Управувајте со вашата продавница со неколку кликања, без потреба од техничко знаење и лесно допрете до повеќе клиенти.

Image

Fulfilment Центри за исполнување, испораки и плаќања

Автоматизирајте ја вашата услуга со готови интеграции со Fulfilment центри за исполнување, разни начини на плаќање и испорака со автоматски товарни листови.

Image

Маркетинг алатки и канали

Продадете повеќе со ефективни алатки за маркетинг: повеќе попусти, бројач на тајмер, понуди за продажба на Upsell & Cross sell и многу повеќе.

Продавај секаде

Допрете до повеќе клиенти со продажба на други пазари и канали, како што се: социјални мрежи и страници за споредба.

SEO Алатки

Генерирајте повеќе органски сообраќај и обезбедете совршено корисничко искуство со помош на алатките за SEO вградени во вашата онлајн продавница.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000 апликации и поврзување со API

Open SaaS е целосна слобода за развој на бизнисот, преку API комуникација со кој било систем.

Брза и иновативна наплата

Продавајте повеќе и намалете го бројот на напуштени колички со иновативен процес на наплата што ги претвора посетителите во клиенти.

Професионален дизајн и промо страници

Изградете убава и функционална визија за вашата онлајн продавница која ја поддржува одлуката за купување.

Деловно знаење и помош

Заштедете време, пари и труд со корисни написи и видеа за работа со платформата, совети и водичи за е-трговија.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Екосистем од експерти

Користете стручни услуги за е-трговија: фотографи, пишување копии, дизајн, рекламирање, оптимизација и се што ви треба.

Стотици услуги и функционалности за вашиот бизнис на едно место

Регистрирајте се за само 60 секунди и сметајте на нашата поддршка - со CloudCart ќе го постигнете вашиот успех од соништата!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња