Различни начини на плаќање

Обезбедете им погодности на вашите клиенти, правни или физички лица и поставете ја вашата онлајн продавница како безбедно место за купување, со готови методи за прифаќање на плаќања.

Слобода и сигурност на плаќањата

Icon
Безбедност

Со CloudCart добивате сигурно и непречено прифаќање на дигиталните трансакции, како и двонасочна комуникација за различни платежни системи

Icon
Брзина

Нашиот систем се базира на микросервисна инфраструктура и може да обработи над 1500 трансакции во секунда.

Icon
Избор

CloudCart им овозможува на вашите клиенти да изберат готовина при испорака, банкарски трансакции, дигитални паричници, дебитни и кредитни картички, ваучери и многу повеќе.

Префрлете ја вашата онлајн продавница кај нас

Искористете ги предностите на многу функционалности, автоматизации и апликации кои ќе му помогнат на вашиот бизнис да премине на следното ниво на развој.

Многу решенија за плаќање

Icon
Начини за плаќање

Прифатете плаќања во реално време преку виртуелни ПОС терминали на десетици банкарски институции како што се PayPal, CaSys, PaySera и активирајте ги начините на плаќање како што се Stripe и Braintree.

Icon
Дигитални портфейли

Прифатете плаќања во реално време преку виртуелни ПОС терминали на десетици банкарски институции како што се PayPal, CaSys, PaySera и активирајте ги начините на плаќање како што се Stripe и Braintree.

Icon
Плаќање за закуп

На вашите клиенти им се достапни опциите за плаќање на лизинг со TBI Bank, Unicredit Consumer Financing, BNP и DSK Bank, како и услугата Купи сега, плати подоцна на NewPay.

Продавајте сè

Нудете физички или дигитални производи и услуги, како и платени содржини како што се видео упатства, курсеви и друго, на големо и мало, користете каталози на производи на дистрибутер.

Icon

Физички производи

Icon

Дигитални производи

Icon

Онлајн услуги

Image

Продавај секаде

Допрете повеќе клиенти со автоматски врски до продавницата на Facebook и Instagram, разни пазари и страници за споредба и меѓународни пазари.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем на експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Многу функционалност

Искористете ги придобивките од ERP и синхронизацијата на складиштето, практични методи за испорака, моќни маркетинг алатки, влијателни теми за дизајн и многу повеќе.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000+ апликации

Инсталирајте со еден клик многу апликации и интеграции кои ја подобруваат вашата услуга и ја олеснуваат вашата секојдневна работа.

Headless commerce

Можете да искористите некои од придобивките и карактеристиките на CloudCart, без оглед на платформата на вашата онлајн продавница.

Сè што му треба на вашиот бизнис на едно место

Со CloudCart ќе постигнете повеќе!