Персонализиран маркетинг со Viber for Business

Обезбедете персонализирано искуство на вашите корисници директно на Viber! Користете ги опциите за мултимедијални пораки на апликацијата за да го брендирате вашето онлајн присуство и да ги импресионирате потенцијалните клиенти со првата порака.

Image

Добијте резултати преку насочени кампањи

Дали сакате да им кажете на потрошувачите за лансирањето на нов производ, да им понудите специјален договор или програма за лојалност? Сега можете да го направите тоа и да ја зголемите продажбата со создавање високо ефективни автоматизирани кампањи со само неколку кликања. Испратете ја пораката. Следи го. Анализирај. Оптимизирај. Повторете.

Брзо допрете до вашите клиенти каде што се

Започнувањето стратегија на Viber е полесно од кога било. Визуелниот конструктор на CloudCart ви овозможува да креирате совршена Viber порака, да ја приспособите според вашите потреби и да додавате емотикони.

Искористете ги предностите на повеќеканалниот дигитален маркетинг

Сега можете да комбинирате неколку канали во еден заеднички и беспрекорен работен тек со многу помалку напор. Користејќи CloudCart за испраќање е-пошта, порака на Viber, известување за Web Push или СМС, можете да ги користите податоците од вашата онлајн продавница за да креирате поперсонализирана порака и да развиете ефикасна повеќеканална маркетинг стратегија.

Бесплатна услуга за скратување на врски

Во вашата продавница на CloudCart имате вградена бесплатна алатка за намалување на должината на врските. Со него, ќе можете да ги следите конверзиите во продавницата и кои корисници ги отвораат и читаат вашите пораки, ќе ги идентификуваат уредите и ќе заштедите пари со намалување на должината на пораките.

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња