Заработувајте со CloudCart

Станете наш подружен партнер и понудете модерно решение за електрона трговија. Добивајте провизии од сите услуги на платформата.

Професионален Екосистем од експерти

Имаме место и за вашите таленти! Понудете им ги на трговците со онлајн продавници во CloudCart вашите услуги во сферата на електроната трговија.

Придружи се сега
Создавајте прекрасни дизајни

Нашите трговци ни ги бараатт вашите одлични креативни знаења, за да создавате стилски и успешен веб дизајн преку нашиот интуитивен drag & drop градител.

Функционалности за програмери

Безграничните возможности на Open SaaS и API-то на CloudCart ви даваат слобода за секакви доработки и функции за специфични клиентски потреби.

Презентирајте импресивни фотографии

Помогнете им на претприемачите со уникатни фотосесии за производи со кои ќе го привлечат вниманието и ќе предизвикаат желба да купат од своите клиенти.

Создадете спектакуларни видео продукции

Бидете корисни за популаризирање на бизнисот со објаснувачи и продуктови видеа, рекламни клипови, интервјуа и продукции.

Инспириран од инфлуенсери

Поддржете ги трговците преку Интернет со нивните вредни вештини да ги прикажат производите возбудливо и да ги претворат вашите следбеници во нивни клиенти!

Обслужвање от кол центар

Подобрете ги резултатите на големите онлајн трговци со првокласно дигитално обслужвање и оптимизација на работните процеси.

Маркетинг и брендинг стратегија

Помогнете на илјдници трговци да го развиваат својот деловен идентитет на брендот со богатиот збир од внатрешни маркетинг инструменти и надворешни апликации на CloudCart.

Решенија од рекламна агенција

Управувај со ефективни Facebook & Google реклами, имеил маркетинг, Viber соопштенија и развивај ги полесно онлајн бизнисите кај нас и во светот.

Понудете правилно сметководство

Обезбедете квалитетна и сигурна услуга со точни сметководствени услуги, во согласност со месните и меѓународни нормативни побарувања и добри практики.

Обезбедете важни правни услуги

Понудете висококвалитетни правни услуги, за да ги направите вашите е-трговци законски здрави и заштитени.

Професионално администрирање

Подржете ја дејноста на нашите успешни трговци со брзо и квалитетно административно обслужување на онлајн продавници.

Превод и локализација

Понуди експертски преводи на сите текстови во онлајн продавниците, за да се адаптираат лесно за различни странски пазари.

Продавајте ја својата експертиза и добивајте
провизии од сите услуги на платформата