Автоматизација за поголема продажба

Со CloudCart имате на располагање многу автоматизации кои ќе ви ја олеснат работата и ќе ви заштедат ресурси и време.

Трансфер од друга платформа

Автоматски префрлете ја вашата моментална онлајн продавница од која било друга платформа за подобри резултати и без губење позиции.

Автоматска синхронизација

Поврзете ја вашата онлајн продавница со пазари, сајтови за споредба и социјални мрежи и користете автоматска синхронизација на производи до и од продавницата преку CSV и XML Feed.

Производни текови

Искористете ги предностите на автоматското креирање преноси на производи преку CSV и XML Feed за да обезбедите ажурирани информации на партнерите и препродавачите за цените и достапноста на вашите производи.

Некомплетна нарачка

Можете да поставите автоматизиран потсетник за недовршена нарачка, во одреден временски интервал, преку е-пошта, смс, Viber или Messenger и да понудите дополнителна понуда во пораката.

Фактурирање и кредитни белешки

Заштедете време со автоматско генерирање фактури и кредитни известувања. Фактурите се во PDF формат за вашите клиенти, во EXCEL формат за вашето сметководство и можете да го промените нивниот дизајн.

Автоматски известувања

Вашите клиенти и сите администратори на вашата продавница можат автоматски да добиваат известувања по е-пошта за одредени активности на продавницата и кога ќе се промени статусот на нарачката.

Готовина при испорака

Можете да конфигурирате готовина при испорака во вашата онлајн продавница, а готовината при испорака и поштенските налози за пари платени од курирски компании се означени автоматски.

Управување со нарачки

CloudCart автоматски генерира товарни сметки, лесно ги откажува пратките и испраќа информации до клиентот за да го следи статусот на пратката. Следењето на нарачките е едноставно и практично.

Гости корисници

Кога корисничка онлајн продавница купува за вас како гостин, системот автоматски создава сметка за регистриран корисник. Ова е поставка за количка која секогаш можете да ја промените.

Дали сте подготвени да започнете?

Консултирајте се со нашите експерти за е-трговија за да дознаете како можеме да ви помогнеме да го развиете вашиот бизнис.