Стимулирајте ја вашата продажба со автоматизиран и персонализиран СМС маркетинг.

Кога станува збор за ангажман, ниту еден друг канал не може да се натпреварува со СМС, кој има 98% просечна стапка на отворање.Луѓето ги читаат СМС пораките веднаш штом ќе ги добијат. CloudCart го олеснува користењето СМС во вашата маркетинг стратегија. Со СМС на CloudCart можете лесно да ги зголемите приходите, да изградите посебна публика и да промовирате инстант продажба.

Image

Пораки кои се продаваат! Донесете ги вашите клиенти таму каде што се, брзо и ефикасно!

Сега можете да започнете SMS кампања полесно од кога било. Визуелниот конструктор во CloudCart ви овозможува да креирате совршена текстуална порака. CloudCart ви помага да ја монетизирате вашата база на податоци со приспособени, автоматизирани текстуални пораки што конвертираат.

Искористете ги предностите на повеќеканалниот дигитален маркетинг

Дали сакате вашиот маркетинг да достигне ново ниво со испраќање известувања на различни канали? Ова е можно со SMS, е-пошта и известувања за Web Push од CloudCart!Нашата платформа го олеснува испраќањето насочени пораки што допираат до вашите клиенти во вистинско време, без разлика кадесе наоѓаат. се намират.

Обединување на СМС-и, имеил и Web Push може да се извести:

Icon
Ги ангажирате вашите клиенти преку повеќе канали

Icon
Зголемете ја лојалноста и задржувајте ги клиентите

Icon
Генерирате повеќе
потенцијални клиенти и продажба

Icon
Подобрете го задоволството на клиентите

Добијте јасна идеја за ефективноста на вашата маркетинг стратегија и продавајте повеќе

Ќе можете да добиете јасни информации за ефективноста на вашите СМС кампањи и да добиете целосна и јасна визија за приходите генерирани преку СМС за да ги споредите со приходите од другите канали вклучени во кампањите на CloudCart. На овој начин ќе имате можност да спроведете комбиниран, повеќеканален маркетинг.

Не заборавајте да ги искористите предностите на повеќеканалниот маркетинг! Регистрирајте се денес и видете ги резултатите сами!

Icon
Инстант интеграција со вашата продавница на CloudCart

Беспрекорна врска помеѓу вашата продавница и нашите вградени интеграции

Icon
Многу алатки за развој на вашиот бизнис

Претворете ги посетителите на вашата страница во претплатници. Дајте им можност на вашите клиенти да се регистрираат за да добијат СМС потврда при плаќањето.

Icon
Повеќе опции за прилагодување

Со моќни способности за сегментација, можете да креирате ултра персонализиран СМС текст и да го испраќате автоматски во вистинско време.

Бесплатна услуга за скратување на врски

Во вашата продавница на CloudCart имате вградена бесплатна алатка за намалување на должината на врските. Со него, ќе можете да ги следите конверзиите во продавницата и кои корисници ги отвораат и читаат вашите пораки, ќе ги идентификуваат уредите и ќе заштедите пари со намалување на должината на пораките.

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња