Постигнете повеќе
со помалку

Користете автоматизирана платформа за онлајн продавници и оптимизирајте го вашиот бизнис за поголем профит со помалку време, пари и напор.

Масовни операции

Доверете се на моќен систем за повеќе задачи и ресурси од големи размери за одржлив развој.

Синхронизација со ERP, CRM и магацинска програма

Поврзете ја вашата е-продавница со корисниот систем за лесно управување со залихите.

Повеќејазична продавница

Со CloudCart можете да ја стартувате вашата онлајн продавница на неколку јазици за неколку минути без никакви главоболки.

Автоматски превод на вашите категории, производи и страници.

Image

Практични плаќања и испораки

Додадете модерни начини на плаќање и испорака со автоматски товарни листови, синхронизација на залихи и нарачки со физички продавници.

Image

Лесно административно управување

Модул на GDPR со правни документи, поставки за даноци и надоместоци, автоматско фактурирање и датотека за ревизија.

Оптимизиран процес на одјавување

Зголемете ја продажбата и намалете го бројот на напуштени колички со иновативен процес на нарачки.

Силни маркетинг алатки

Користете попусти со тајмер,Фејсбук и Google пиксели за ремаркетинг, Analytics, SEO, Viber соопштенија, автоматизирани е -пошта, понуди за продажба на Upsell & Cross sell и многу повеќе.

Image

Сегменти на клиенти и продажба B2B

Прилагодете ги вашите понуди и лесно управувајте со продажбата со пригодни алатки.

Image

Влијателни теми за дизајн

Флексибилно прилагодување на брендот со drag&drop визуелен конструктор нa целна страница.

Image

Стабилност со клауд хостинг

SSL сертификат за безбедност на податоци, голема брзина на вчитување и стабилно присуство на Интернет.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000+ апликации

Инсталирајте со еден клик многу апликации што ќе ја подобрат вашата продажба и услуга.

Екосистем от експерти

Професионални услуги за дизајн, рекламирање и СЕО оптимизација, пишани текстови, сметководство и се што ви треба.

Icon
Центар за помош

Стотици корисни статии и видеа за работа со платформата.

Icon
Заедница на претприемачи

Добредојдени сте во семејството на успешни онлајн продавници!

Icon
Блог за маркетинг

Совети за блог и корисни написи за да ве информираат за најновите работи во онлајн трговијата.

Icon
Постојан развој

Техничка поддршка и бесплатни ажурирања на функционалностите во платформата според новите трендови.

Префрлете се брзо и сигурно

Не трошете месеци и илјадници денари за да го оптимизирате вашиот бизнис. Ние ќе ја мигрираме вашата онлајн продавница автоматски за неколку дена, одржувајќи ја изградената структура и позиции.

Клиенти за CloudCart

Image

За 2 недели со CloudCart ја изградивме нашата онлајн продавница, синхронизирајќи информации од неколку софтвери.

BMW
Image

Му се доверивме на CloudCart да ја изгради нашата е-продавница и тие ги оправдаа нашите очекувања за професионализам. Комуникацијата со целиот тим е брза, точна и тие се секогаш на линија за помош. Благодарение на нивната платформа, ние постојано се развиваме, ја подобруваме услугата, ги зголемуваме нашите клиенти и нарачки.

Т-маркет
Image

Транзицијата кон CloudCart за нас значително ја подобри ефикасноста и продуктивноста на извршувањето на нарачки преку Интернет благодарение на бројните автоматизации и оптимизации на процесите. Овие подобрувања се карактеристика на многу подлабока од пред синхронизацијата со ERP системот на ZORA.

ЗОРА
Image

Откако им се доверивме на нашите партнери во CloudCart, нашата страница, изградена на оваа платформа, не стави во просечна позиција во споредба со нашите конкуренти за само една година. Го зајакнавме нашето лидерство во регионот, привлекувајќи го вниманието на многу нови клиенти од цела Бугарија.

ТЕД Керамика
Image

Задоволен сум од CloudCart! Платформата нуди добра оптимизација, страницата работи брзо и има лесна администрација. На многу клучни зборови кои се пребаруваат на Google, органски излегуваме на едно од првите места.

К&К
Image

CloudCart е одличен партнер во нашиот бизнис, ние успешно и исклучително лесно се префрливме на платформата. За помалку од еден месец, го оптимизиравме работниот тек и ја зголемивме продажбата. Функционалностите што ги имаме ни овозможуваат да бидеме иноватори во областа на онлајн трговијата и да управуваме со SHOP MDL со замав.

SHOP MDL

Заедница
на претприемачи

Добредојдени сте во семејството на успешни онлајн продавници!

111

Милиона уникатни корисници

2.4

Милиона реализирани нарачки

158

Милиона остварен промет

Бизнисот е во CloudCart,
добредојдени сте и вие!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња