Ангажирајте експерт за е -трговија

Заштедете време и напор - ангажирајте професионалец да ја заврши работата за вас! Ние ќе ви помогнеме со најсоодветните дополнителни услуги за потребите на вашиот бизнис.

Добредојдовте во CloudCart European Ecosystem

Професионална заедница од доверливи експерти, кои нудат различни услуги за е -трговија на едно место, со јасен и безбеден работен процес.

Екосистем за вашиот бизнис

Нашата глобална мрежа на партнери, интеграции и експерти ви помага со компетентни услуги да продавате повеќе и насекаде.

Дизајнери и програмери

Дали ви е потребен убав и функционален дизајн, целни страници за продажба, банери или специфични разработки?

Фото и Видео

Користете ги услугите на професионални фотографи и видео специјалисти за да создадете спектакуларни визуелизации за вашиот онлајн бизнис.

Поставки и програмирање

Контактирајте со нас за помош со поставките и алатките на вашата продавница за повеќе продажби.

Маркетинг и содржина

Потпрете се на нас за атрактивна содржина и ефективно управување со реклами на Google, Facebook, Instagram, SEO, пораки и многу повеќе.

ПР агенции и инфлуенсери

Доверете им се на професионалци во ПР и инфлуенсери во маркетингот за да ви помогнат да го промовирате вашиот бренд.

Исполнување и Центар за повици

Развивајте го вашиот бизнис полесно со помош на искусни специјалисти со центри за нарачка Исполнување и повици.

Преводи и локализација

Проширете го вашиот пазар со влегување на нови пазари преку локализација и јазична адаптација на вашата онлајн продавница во други земји.

Префрлете се и напредувајте

Користете миграциска услуга - целосно автоматизиран трансфер на вашата онлајн продавница од било која платформа, за подобри резултати без губење позиции.

Синхронизација со ERP, CRM и складишна програма

Ние ќе ви помогнеме да ја поврзете вашата е-продавница со корисниот систем за лесно управување со залихите: Microinvest, Gensoft и други.

Image

Важни поставки во продавницата

Потпрете се на нас за помош со основните и маркетинг поставки, плаќањата и испораките, како и со се што ви треба за успешно продавање.

Image

Услуга од светска класа

Можете сами да управувате со се, но секогаш можете да сметате на нашата компетентна соработка.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на често поставуваните прашања од трговците на CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем од експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги

Семејството на успешни онлајн продавници

Илјадници сопственици на мали и средни бизниси постигнуваат инспиративни резултати со CloudCart.

Image

За 2 недели со CloudCart ја изградивме нашата онлајн продавница, синхронизирајќи информации од неколку софтвери

БМВ
Image

Му доверивме на CloudCart да ја изгради нашата е-продавница и тие ги оправдаа нашите очекувања за професионализам. Комуникацијата со целиот тим е брза, точна и тие се секогаш на линија за помош. Благодарение на нивната платформа, ние постојано се развиваме, ја подобруваме услугата, ги зголемуваме нашите клиенти и нарачки.

Т-маркет
Image

Преминот кон CloudCart за нас значително ја подобри ефикасноста и продуктивноста на онлајн нарачките, благодарение на бројните автоматизации и оптимизации на процесите.

Зора
Image

Откако им се доверивме на нашите партнери во CloudCart, нашата страница, изградена на оваа платформа, не стави во просечна позиција во споредба со нашите конкуренти за само една година. Го зајакнавме нашето лидерство во регионот, привлекувајќи го вниманието на многу нови клиенти од цела Бугарија.

Ted ceramica
Image

Задоволен сум со CloudCart! Платформата нуди добра оптимизација, страницата работи брзо и има лесна администрација. На многу од клучните зборови што се бараат на Google, ние излегуваме на едно од првите места, што генерира повеќе органски сообраќај во онлајн продавницата на Kolev & Kolev

К&К
Image

CloudCart е одличен партнер во нашиот бизнис. Поминавме успешно и крајно лесно на платформата. За помалку од еден месец, го оптимизиравме работниот процес и ја зголемивме продажбата. Функционалностите што ги имаме ни овозможуваат да бидеме иноватори во областа на онлајн трговијата и да управуваме со SHOP MDL со замав

МДЛ

Стотици услуги и функционалности за вашиот бизнис на едно место

Додадете производи, изберете дизајн, направете ги сите поставки и започнете да продавате сe и насекаде.