Развивајте го вашиот онлајн бизнис со техника

Лесни и интуитивни алатки, интеграции и автоматизации, професионална помош и стручни услуги собрани на едно место за успех на вашиот бизнис за компјутери и опрема.

Функционалности

Како функциоанлностите на CloudCart ќе ви помогнат лесно да продавате компјутери, мобилни телефони, опрема и многу повеќе

Icon
Карактеристики

Додадете функции како што се големината на екранот, енергетската ефикасност и овозможете им на вашите клиенти лесно да ги најдат вашите производи со различни филтри.

Icon
Датотеки

Лесно додавајте различни датотеки на производите, како што се упатства за употреба, гаранции и друго.

Icon
Мултимедија

Презентирајте ги вашите производи со мултимедија, преку фото галерии, видео содржини и интерактивни слики од 360 степени.

Icon
Дигитални производи

Безбедно обезбедете софтвер и други дигитални производи и овозможете пристап до нив само на клиентите кои ги купиле.

Icon
Нарачани производи

Подобрете ја организацијата на извршувањето на нарачките со групирање на вкупниот број производи од еден тип потребни за извршување на сите нарачки во денот.

Icon
Различни попусти

Стимулирајте ја продажбата со различни попусти со кои лесно можете да управувате од едно место. Изберете помеѓу попусти на количка или каталог на производи.

Image

Повеќејазична продавница

Со CloudCart можете да ја стартувате вашата онлајн продавница на неколку јазици за неколку минути без никакви главоболки.

Автоматски превод на вашите категории, производи и страници.

Автоматизација

Како автоматиките на CloudCart ќе ви помогнат да заштедите време и пари со продажба на компјутери и опрема.

Icon
Автоматски известувања

Поставете автоматски известувања по е-пошта за клиентите за сè што е поврзано со нивната нарачка, како и за нецелосна нарачка или заборавен производ во количката.

Icon
Каталози на производи

Импортирајте и експортирајте каталог на производи автоматски во различни формати. Лесно направете го вашиот каталог достапен на вашите партнери.

Icon
Повеќе удобност

Автоматски креирајте товарен лист, фактури и кредитни белешки. Искористете ги предностите на автоматското обележување на платената готовина при испорака.

Продавај секаде

Вашата онлајн продавница за компјутери и опрема заслужува да допре до повеќе клиенти со автоматски врски до продавницата на Facebook и Instagram, различни пазари и меѓународни пазари.

Синхронизација со ERP и програма за складирање

Поврзете ја вашата е-продавница со корисниот систем за управување со залихи и секогаш ќе знаете колку артикли имате на залиха.

Силни маркетинг алатки

Користете попусти со тајмер и код, пиксели на Facebook и Google за ремаркетинг, аналитика, оптимизација, пораки на Viber, автоматска е-пошта за недовршени нарачки,Upsell & Cross- sell понуди, понуди за пакети и повеќе.

Image

Практични плаќања и испораки

Додадете современи начини на плаќање и испорака со автоматски товарни листови и искористете ги дополнителните опции за подигање нарачки и плаќање на лице место.

Image

Оптимизиран процес на наплата

Зголемете ја продажбата и намалете го бројот на напуштени колички со иновативен процес на нарачки.

Image

Влијателни теми за дизајн

Создадете совршена слика за вашиот бренд со drag&drop конструктор на целна страница или изберете од преку 25 професионални теми за дизајн.

Image

Ни се доверија и други успешни трговци

Продавајте компјутери,
мобилни телефони и опрема и заработете повеќе

Image

Преминот кон CloudCart за нас значително ја подобри ефикасноста и продуктивноста на онлајн нарачките, благодарение на бројните автоматизации и оптимизации на процесите. Иако процесот беше тежок, можеме да кажеме дека до денес успеваме да ги исполниме најголемиот дел од нашите нарачки во рок од еден ден, што пак значи дека клиентите ги добиваат своите производи што е можно побрзо. Ова исто така имаше значителен ефект во намалувањето на бројот на одбиени нарачки.

ZORA
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

ARISTON
Image

Преминот кон CloudCart за нас значително ја подобри ефикасноста и продуктивноста на онлајн нарачките, благодарение на бројните автоматизации и оптимизации на процесите. Иако процесот беше тежок, можеме да кажеме дека до денес успеваме да ги исполниме најголемиот дел од нашите нарачки во рок од еден ден, што пак значи дека клиентите ги добиваат своите производи што е можно побрзо. Ова исто така имаше значителен ефект во намалувањето на бројот на одбиени нарачки.

KIROV HIGHEND
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

DIGITAL BOX
Image

Преминот кон CloudCart за нас значително ја подобри ефикасноста и продуктивноста на онлајн нарачките, благодарение на бројните автоматизации и оптимизации на процесите. Иако процесот беше тежок, можеме да кажеме дека до денес успеваме да ги исполниме најголемиот дел од нашите нарачки во рок од еден ден, што пак значи дека клиентите ги добиваат своите производи што е можно побрзо. Ова исто така имаше значителен ефект во намалувањето на бројот на одбиени нарачки.

SMARTlIFE
Image

Преминот кон CloudCart за нас значително ја подобри ефикасноста и продуктивноста на онлајн нарачките, благодарение на бројните автоматизации и оптимизации на процесите. Иако процесот беше тежок, можеме да кажеме дека до денес успеваме да ги исполниме најголемиот дел од нашите нарачки во рок од еден ден, што пак значи дека клиентите ги добиваат своите производи што е можно побрзо. Ова исто така имаше значителен ефект во намалувањето на бројот на одбиени нарачки.

WILLIAMS

Бидете лидер во вашата ниша!

Научете како успешно да развиете онлајн продавница, без оглед на видот на бизнисот во кој продавате.

Приклучи се сега
Мода / Облека и додатоци

Облечете ги вашите клиенти на најновата мода со производи од вашата нова онлајн продавница CloudCart.

Компјутери и електроника

Создадете продавница за компјутери, мобилни телефони и електроника со ефективни маркетинг алатки за повеќе клиенти и лесно управување со бизнисот.

Здравје и убавина

Продавајте намирници, додатоци, козметика, естетски третмани, масажи и повеќе во вашата сопствена онлајн продавница CloudCart.

Дом и градина

Откријте неограничени можности за вашиот бизнис со онлајн продажба на мебел, покуќнина, текстил, декорација и секаков вид на стоки за дом и градина.

Играчки

Развијте успешна онлајн продавница за е-трговија за играчки за деца и возрасни, табла и компјутерски игри, музика и забава.

Животни и домашни миленици

Понудете квалитетна храна, играчки и други производи за кучиња, мачки и секаков вид на домашни миленици.

Креативни производи и занаети

Претворете го вашето хоби во успешен бизнис нудејќи рачно изработени слики, фотографии, свеќи, дрво, производи од керамика, таписерии и друго.

Автомобили и автоделови

Гарантирана моќност и стабилност под хаубата на вашата продавница CloudCart за да понуди гуми, автомобилски додатоци, автомобилски делови, козметика за автомобили и многу повеќе.

Книги и забава

Нурнете ги вашите клиенти во светот на бајките на вашата е-книжарница, продавајте музички инструменти, канцелариски материјал, видеа и многу повеќе.

Подароци

Со вашата продавница CloudCart, вашите клиенти ќе можат полесно да ги подарат вашите производи или услуги и да ја споделат среќата и љубовта на бесценетите моменти.

Спорт

Влезете во Лигата на шампионите за е-трговија со продавница за спортски производи, протеини, витамини, програми за храна и фитнес, видеа за јога и многу повеќе.

Храна и пијалоци

Лесно понудете храна и пијалоци онлајн и допрете до многу повеќе клиенти со можностите што ги нуди CloudCart.

Продавајте производи и услуги за компјутери и опрема