Сравнителни сайтове за обяви

Користете готови интеграции за автоматски да објавувате реклами и да ги ажурирате акциите на популарните платформи за да ја олесните поголемата продажба.

Icon
Glami

Покажете ги вашите производи на илјадници клиенти во 14 земји и продавајте повеќе.

Icon
Pazaruvaj.com

Објавувајте ги вашите производи на повеќе од 700.000 потенцијални купувачи секој месец.

Icon
Sravni.bg

Покажете ги вашите производи на вжештена публика која е блиску до времето на купување.

Icon
Trendo.bg

Понудете им брендирана мода и додатоци на вистинските клиенти и заработете повеќе, полесно.

Icon
Skroutz

Проширете го вашиот пазар и продавајте во Грција со автоматско додавање на вашите производи.

Icon
Compari

Искористете ја можноста да продавате во Романија со друг продажен канал.

Icon
Arukereso.hu

Презентирајте ги вашите производи во Унгарија и добијте лесен пристап до повеќе потенцијални клиенти.

Продавајте во други продажни канали

Продавајте на други канали како што се пазари и споредбени страници и допрете до повеќе клиенти.

Image
Icon
Синхронизација со ERP и програма за складирање

Поврзете ја вашата е-продавница со употребениот лесен систем за управување со залихи.

Icon
Практични плаќања и испораки

Додадете модерни начини на плаќање и испорака со автоматски товарни листови.

Icon
Оптимизиран процес на наплата

Зголемете ја продажбата и намалете го бројот на напуштени колички со иновативен процес на нарачки.

Icon
Силни маркетинг алатки

Користете попусти со тајмер, пиксели на Facebook и Google за ремаркетинг, аналитика, оптимизација, пораки на Viber, автоматизирани е-пошта, Upsell & Cross sel за продажба и повеќе.l

Клиентите за CloudCart

Image

За 2 недели со CloudCart ја изградивме нашата онлајн продавница, синхронизирајќи информации од неколку софтвери. 3 месеци откако се префрливме на CloudCart и поставивме алатки за маркетинг, нашата продажба скокна за 48%!

BMW
Image

Доверихме се на CloudCart за изграждането на нашия електронен магазин и те оправдаха очакванията ни за професионално отношение. Комуникацията с целия екип е бърза, точна и винаги са на линия за съдействие. Благодарение на тяхната платформа, непрекъснато се развиваме, подобряваме услугата, увеличаваме клиентите и поръчките си.

Т-маркет
Image

Преминаването към CloudCart за нас значително подобори ефективността и производителността по изпълнението на онлайн поръчки, благодарение на многобройни автоматизации и оптимизации по процесите.

Зора
Image

Само за две седмици дизайнът на нашия уебсайт беше завършен, импортирахме нашия богат продуктов каталог и синхронизирахме всички приложения с трети страни, които използвахме в предишния си онлайн магазин. Всичко това се случи лесно и без технически проблеми.

Philips
Image

Доволен съм от CloudCart! Платформата предлага добра оптимизация, сайтът работи бързо и има лесна администрация. На много от ключовите думи, по които се търси в Google излизаме органично на едно от първите места, което генерира повече органичен трафик в онлайн магазина на Kolev & Kolev.

К&К
Image

CloudCart е отличен партньор в нашия бизнес. Преминахме успешно и изключително лесно на платформата. След по-малко от месец оптимизирахме работния процес и увеличихме продажбите си. Функционалностите, с които разполагаме, ни позволяват да бъдем новатори в сферата на онлайн търговията и да управляваме със замах SHOP MDL.

МДЛ

Деловно знаење и помош

Заштедете време, пари и труд со корисни написи и видеа за работа со платформата, совети и водичи за е-трговија.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем на експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Стотици услуги и функционалности за вашиот бизнис на едно место

Префрлете го вашиот онлајн бизнис на CloudCart, искористете ги сите поволности што ви ги дава платформата и почнете да продавате сè и секаде.