Инспирирајте се со пораки за е-трговија

Насочете ја моќта на вашето влијание врз вашите следбеници на социјалните мрежи нудејќи им инфлуенс маркетинг за онлајн бизнис во Македонија.

Инфлуенс услуги за онлајн продавници

Icon

Сеопфатна стратегија за инфлуенс маркетинг

Icon

Атрактивни објави и видеа за е-бизнис

Icon

Кампањи за подароци, прегледи на производи и предизвици

Icon

Гостински блог статии, вебинари, корисни видео содржини

Зошто да работите со CloudCart?

Професионалниот софтвер за е-трговија им дава на трговците солидна основа за бизнис на кој му се потребни добри кампањи со инфлуенсери за да се промовира и да расте.

Ефикасни маркетинг инструменти

Со CloudCart имате широк спектар на маркетинг алатки, функционалности и апликации за ефективно рекламирање, персонализирана содржина и поголема продажба.

Изложба на Инстаграм

Атрактивниот дел автоматски ги прикажува најновите објави на Инстаграм директно во онлајн продавницата и на посетителите ќе им ги покаже вашите креативни објави за секој бренд.

Facebook & Instagram Shopping

Онлајн продавниците имаат директна врска за купување на социјалните мрежи и ќе можете лесно да испраќате предлози до вашата публика преку вашите канали.

Екосистем од експерти

Понудете им инфлуенс услуги на трговците на CloudCart и работете на претплатени проекти, во систем со јасен и стабилен работен процес и win-win деловни резултати.

Заработувајте од CloudCart

Понудете им на вашите обожаватели да создадат онлајн продавница на CloudCart и да заработат провизија за сите платени услуги на платформата.

Заработете повеќе со работата што ја сакате и помогнете им на трговците да успејат!