Прилагодете ги вашите маркетинг кампањи преку сегментација

Соберете ги податоците што ви се потребни за да ја подобрите сегментацијата на клиентите во вашата онлајн продавница. Испраќајте високо персонализирани пораки што конвертираат.

Image

Трансформирајте го вашиот дигитален маркетинг со динамична сегментација

Сакате да ги таргетирате клиентите кои нарачале бела кошула во последните 3 месеци? Или оние кои гледаат производи за риболов? Или оние кои неколку пати погледнале некој производ? Моќните алатки за сегментација на CloudCart ви даваат длабинско знаење за тоа кои се вашите клиенти и како купуваат, а потоа можете да им обезбедите динамично персонализирана и релевантна содржина.

Зголемете ги приходите со користење на вистинските податоци

За добро да се сегментирате, потребни ви се точни и целосни податоци. CloudCart ги користи податоците собрани од вашата е-продавница за да им ја покаже на вашите корисници најрелевантната содржина, врз основа на начинот на кој тие купуваат - што купуваат, кои страници ги посетуваат и каде кликнуваат на нив.

Лесна за употреба, автоматизирана сегментација во реално време

Icon
Кажете им збогум на бескрајните списоци со задачи за сегментација на CloudCart

CloudCart ви овозможува да ја следите и сегментирате целата публика во онлајн продавницата, како и да изградите точни, насочени сегменти

Icon
Лесни за употреба маркетинг алатки

Лесно сегментирајте, автоматизирајте ги и приспособете ги сите ваши насочени реклами

Icon
Сегмент според UTM, линк за упатување, бренд на уред и оперативен систем

Креирајте сегменти врз основа на активностите на корисниците во вашата онлајн продавница и рекламите што ги привлекоа на вашата страница. На овој начин ќе дознаете повеќе за нивните интереси и ќе ги зголемите конверзиите!

Icon
Сегментирајте по активност на корисникот

Идентификувајте ги оние контакти кои се најзаинтересирани за вашиот бизнис и побудете го интересот на оние кои не се активни. Автоматски следете ги интеракциите со вашите кампањи.

Icon
Сегментирајте по демографски со приспособени полиња

Креирајте сегменти врз основа на критериуми како што се пол, возраст, земја, брачен статус, плата итн. Овие податоци ви овозможуваат да извршувате кампањи кои се 100% прилагодени на потребите на вашите корисници.

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња