Стекнете контрола
на независност

Продавајте повеќе преку вашата онлајн продавница и управувајте лесно со вашите производи и реклами со сите важни алатки од CloudCart.

Image

Контактирајте ги пазарите

Продавајте на пазари, поврзете ја вашата продавница со нив и други канали за продажба на вашите производи и допрете до повеќе клиенти во Македонија и во странство. Бидете лидер во е-трговија.

Погодни плаќања

Понудете им на клиентите различни опции за плаќање со картичка, на рати или во готово при испорака и изберете ги најпогодните партнери за вас.

Праќајте лесно

Додадете популарни доставувачи и автоматски следете ги сите товарни листови со еден клик за да ги испорачате соодветните нарачки.

Ефективно рекламирање

Развијте вистински онлајн бизнис со правилни маркетинг алатки за да привлечете и задржите редовни и лојални клиенти.

Повеќејазична продавница

Со CloudCart можете да ја стартувате вашата онлајн продавница на неколку јазици за неколку минути без никакви главоболки.

Автоматски превод на вашите категории, производи и страници.

Што добивате?

Со CloudCart не мора да размислувате за ништо, бидејќи ви обезбедуваме готови интеграции, функционалности и алатки за поголема продажба.

Icon
Стабилна хостинг

Клауд инфраструктура за работа без проблеми при сите оптоварувања.

Icon
Дизајн теми и градител

Флексибилно прилагодување со градител на drag&drop на целните страници

Icon
Над 4000 апликации

Со само еден клик инсталирајте многу апликации што ја подобруваат вашата услуга.

Icon
Достапност и отчет

Лесно поврзете ја вашата онлајн продавница со магацинска програма, ERP или CRM.

Клиенти на CloudCart

Image

CloudCart ми помогна да ги организирам сите информации за пратките и достапноста на стоката, и што е најважно: да го автоматизирам превозот, што ми заштедува доволно време за да започнам нов бизнис. Подготвен сум за нови потфати во кои CloudCart е составен дел! Ви благодарам!

Nodays off
Image

Целните страници се креираат многу брзо во CloudCart. Лесно можам да додадам разни попусти и воопшто платформата заштедува многу време, таа е интуитивна.Она што најмногу ми се допаѓа е што има интеграција со доставувачите. Многу сум задоволен од постигнатите резултати во областа на е-трговијата. Мојот рејтинг за платформата е 6+. Јас би го препорачал на секој што сака да се занимава со онлајн трговија

Stephanie Sport
Image

Како повратна информација за мојата работа и комуникација со CloudCart - восхит. Тие се исклучително професионални, ја развија својата платформа за да можат луѓето како мене (без никакво искуство) да се снаоѓаат сами!

3MG Bonev
Image

Благодарение на целиот тим на CloudCart. Исклучителни професионалци! Прекрасна комуникација. Секогаш се на линија за брзи промени и на нив можете да сметате за се.

Art.e
Image

Ако некој ве праша за успешна бугарска компанија која го освојува светот - само покажете му CloudCart

Brute
Image

Нашето партнерство со CloudCart беше нов и свеж почеток во промовирањето на нашата онлајн продавница и бренд Amirass Lingerie. Многу сме задоволни од изборот што го направивме, избирајќи ги за наши партнери, бидејќи по појавувањето на Amirass.com во онлајн просторот,Нашите нарачки се удвоија за помалку од еден месец, а една година по нашата заедничка работа, можеме со сигурност да кажеме дека нашиот бренд за рачно изработена бугарска долна облека е цврсто поставен во онлајн просторот, благодарение на CloudCart

AMIRASS

Заедница
на претприемачи

Добредојден си во семејството на успешни онлајн продавници!

111

Милиони уникатни корисници

2.4

Милиони реализирани нарачки

158

Милиони остварен промет

Добредојдени сте

Можете сами да управувате со се, но секогаш можете да сметате на нашата стручна помош.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на често поставувани прашања од трговци за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем од експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги “.

Стотици услуги и функционалности за вашиот бизнис на едно место.

Со CloudCart ќе постигнете повеќе!