Shitet kudo

Sinkronizoni me lehtësi dhe shpejt dyqanin tuaj CloudCart me mediat sociale, tregjet lokale dhe globale dhe faqet e krahasimit.

Shitjet me dyqan online

Në dyqanin tuaj CloudCart do të gjeni të gjitha veçoritë e rëndësishme, mjetet e marketingut dhe integrimet për më shumë shitje.

Dyqan shumëgjuhësh

Me CloudCart ju mund të hapni dyqanin tuaj online në disa gjuhë në pak minuta pa ndonjë dhimbje koke.

Përkthim automatik i kategorive, produkteve dhe faqeve tuaja.

Image

Dyqane në mediat sociale

Lidhni dyqanin tuaj elektronik me Facebook dhe Instagram Shop ose Google Shopping dhe zgjeroni kanalet tuaja të shitjeve.

Image

Lidhu me Marketplace

Arritni mbi 5 milionë përdorues dhe rritni shitjet tuaja me reklama të automatizuara në tregjet e njohura: OLX, Emag, Etsy, Pazaruvaj dhe më shumë.

Faqet e krahasimit të reklamave

Përdorni integrime të gatshme për të postuar automatikisht reklama dhe për të përditësuar stoqet në platformat e njohura për të bërë më shumë shitje më të lehta.

Globe

Zhvillimi
Ndërkombëtar

Zgjeroni biznesin tuaj jashtë vendit dhe shisni në tregje të reja në gjuhën vendase dhe sipas konventave lokale.

Tregti pa kokë

Shisni në mënyrë efektive edhe në faqen e internetit të një platforme tjetër duke futur një buton produkti ose blerje nga dyqani juaj CloudCart.

Me shumicë

Shpërndani mallrat tuaja te shitësit me pakicë me produkte dhe çmime të ndryshme të paketave, sipas vëllimit të porosive dhe rajoneve.

Biznesi është në CloudCart
edhe ju jeni të mirëpritur!