Дали ви треба дополнителен развој на софтвер?

Изберете програмер кој ќе ви помогне да ја развиете вашиот сајт токму онака како што го замислувате и сакате да работи.

Пренос на веб-страница

Автоматски трансфер и 301 линкови до вашата продавница и база на податоци од која било платформа без губење позиции за индексирање, многу време и пари.

Креирање на онлајн продавница

Доверете ја целата конструкција на вашата онлајн продавница - од информации, дизајн и поставки, до се што ви треба да продадете.

Custom дизаjн со CSS

Нарачајте сопствен дизајн со CSS програмирање на шаблон теми според вашите специфични барања и деловни потреби.

Основни поставки

Специјалистите на CloudCart ќе ја поврзат вашата продавница со курири и финансиски системи, домен, е-пошта, GDPR, SSL, Google Api Key и друга техничка помош.

Развој и интеграција со API

Добијте стручна помош за дополнителни напредувања на Front End & Back End или поврзете ја продавницата со надворешни апликации и софтвери.

Магацинска програма

Синхронизирајте ја вашата магацинска програма, ERP или CRM систем со залихите во вашата е-продавница, за оптимален тек на работа,отчетност и управување.

Изберете искусни програмери
за специфичните потреби на вашиот онлајн бизнис!