Направете своја онлајн продавница и продавајте лесно

Започнете БЕСПЛАТНО за првите 1000 евра. обрт!

Започнете и без технички познавања

Професионално решение и партнер - CloudCart ви нуди се што е потребно за успешна е-трговија.

Стартувај со 4 лесни стапки
Icon

Стапка 1

Регистрирај профил
Icon

Стапка 2

Додај продукти
Icon

Стапка 3

Адаптирај тема
Icon

Стъпка 4

Продавај онлајн

Продавај насекаде

Дојдете до повеќе клиенти со автоматски врски со Facebook & Instagram Shop, различни пазари и споредбени сајтови.

Продавај се

Понуди физички или дигитални продукти и услуги, тргувај на големо или на мало, користи дистрибутерски продуктови каталози.

Icon

Физички производи

Icon

Услуги

Icon

Дигитални производи

Image

Сигурност со клауд хостинг

SSL сертификат за заштита на податоците, висока брзинат на полнење и стабилна интернет врска.

Лесно административно управување

GDPR модул со правни документи, подесувања на даноци и такси, автоматско фактурирање и одиторски фајл.

Image

Практични плаќања и испораки

Додади модерни методи за плаќање и испорака со автоматски товарни листови.

Image

Силни маркетинг инструменти

Користи попусти со тајмер, Facebook & Google пиксели за ремаркетинг, Analytics, SEO, Viber соопштенија, автоматски имеили, Upsell & Cross sell понуди и уште.

Оптимизиран чекаут процес

Зголеми ги продажбите и намали го бројот на изоставените колички со иновативен процес на порачка.

Image

Влијателни дизајни и теми

Флексибилна бренд персонализација со drag&drop визуелен конструктор на целни страници.

Image
Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000 апликации

Инсталирајте со 1 клик множество апликации, подобрувајќи го вашето обслужување.

Icon
Бизнис знаења и акции

Заштеди време, средства и напори со корисни статии и видеа за работа со платформата, совети и раководства за електронна трговија.

Icon
Блог написи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги

Icon
Континуиран развој

Техничка поддршка и бесплатни ажурирања на функционалностите во платформата, според новите трендови.

Image

Екосистем
од експерти

Професионални услуги за дизајн, реклама и SEO, текстови, сметководство и се што е потребно.

Добредојдени сте во семејството на успешните онлајн продавници

Image

Откако стана јасно, дека Cosh треба да излезе на пазарот, решивме да започнеме работа сo CloudCart. Ние кон нив имаме полна доверба, затоа што се справијаа со реализацијатаа на сајтот перфектно.

Cosh
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

Cosh
Image

След като стана ясно, че Cosh трябва да излезе на пазара, решихме да започнем съвместна работа с CloudCart. Ние им имаме пълно доверие, защото се справиха с реализацията на сайта перфектно.

Cosh
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

Cosh
Image

След като стана ясно, че Cosh трябва да излезе на пазара, решихме да започнем съвместна работа с CloudCart. Ние им имаме пълно доверие, защото се справиха с реализацията на сайта перфектно.

Cosh
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

Cosh

Стотици услуги и функционалности за твојот бизнис на едно место

Регистрирај се само за 60 секунди и сметај на нашата поддршка во создавање на е-продавници - со CloudCart ќе го постигнеш посакуваниот успех!!
Контактирајте со нас