Семејството на успешни онлајн продавници

Илјадници сопственици на мали и средни бизниси постигнуваат инспиративни резултати со CloudCart.

111

Милиони уникатни корисници

359

Милиони производи прегледани

2.4

Милиони завршени нарачки

158

Милиони промет

Image

За 2 недели со CloudCart ја изградивме нашата онлајн продавница, синхронизирајќи информации од неколку софтвери

БМВ
Image

Му доверивме на CloudCart да ја изгради нашата е-продавница и тие ги оправдаа нашите очекувања за професионализам. Комуникацијата со целиот тим е брза, точна и тие се секогаш на линија за помош. Благодарение на нивната платформа, ние постојано се развиваме, ја подобруваме услугата, ги зголемуваме нашите клиенти и нарачки.

Т-маркет
Image

Преминот кон CloudCart за нас значително ја подобри ефикасноста и продуктивноста на онлајн нарачките, благодарение на бројните автоматизации и оптимизации на процесите.

Зора
Image

Откако им се доверивме на нашите партнери во CloudCart, нашата страница, изградена на оваа платформа, не стави во просечна позиција во споредба со нашите конкуренти за само една година. Го зајакнавме нашето лидерство во регионот, привлекувајќи го вниманието на многу нови клиенти од цела Бугарија.

Ted ceramica
Image

Задоволен сум со CloudCart! Платформата нуди добра оптимизација, страницата работи брзо и има лесна администрација. На многу од клучните зборови што се бараат на Google, ние излегуваме на едно од првите места, што генерира повеќе органски сообраќај во онлајн продавницата на Kolev & Kolev

К&К
Image

CloudCart е одличен партнер во нашиот бизнис. Поминавме успешно и крајно лесно на платформата. За помалку од еден месец, го оптимизиравме работниот процес и ја зголемивме продажбата. Функционалностите што ги имаме ни овозможуваат да бидеме иноватори во областа на онлајн трговијата и да управуваме со SHOP MDL со замав

МДЛ

Погледнете некои од нашите успешни клиенти:

Инспиративни исповеди

Оpen SaaS софтверот CloudCart е високо ценет низ целиот свет бидејќи нашиот тим е мотивиран од можноста да остави белег во светот на е-трговијата.

Icon
Печат и медиуми

Многу бугарски и меѓународни медиуми се заинтересирани за нашата работа и ги покриваат нашите активности.

Icon
Вебинари и настани

Овде можете да видите вебинари организирани од нас или оние на кои сме учествувале.

Icon
Заедница на CloudCart

Придружете се на нашата заедница за да споделите искуства во Фејсбук групата „Трговци и претприемачи на CloudCart“.

Icon
Центар за помош

Стотици корисни статии и видеа за работа со платформата, совети за блогови и водичи.

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња