Продавајте повеќе на големо и на мало

Комбинирајте ги сите продажни канали во една е-продавница лесна за управување и лесна за употреба и успешно растете.

Оптимизирајте ги трошоците и напредувајте

Автоматизираните процеси и готови интеграции со начините на плаќање и испорака ќе ви заштедат значително време, пари и напор.

Icon

Залихи

Синхронизирајте залихи со складишна програма и ERP.

Icon

Интеграции

Широк избор на плаќања и испораки со автоматски товарни листови.

Icon

Поврзување

Флексибилна API конекција за модификации и работа со трети платформи.

Збир на исплатливи канали

Поврзете ја вашата продавница со важни пазари, продавници во социјалните мрежи и користете е -пошта, Viber, Messenger и многу ефективни маркетинг алатки “.

Стручни консултации за развој на бизнисот

Поврзи се со експерти за е-трговија за да одговорат на вашите прашања и да помогнат да се зголеми продажбата.

Клиентите за CloudCart

Image

Ние во Swim-better имавме задоволство да работиме со тимот на CloudCart. Подготовката на страницата стана многу брза и лесна. Платформата е направена за да немате воопшто потешкотии. Производите лесно се прикачуваат и не наидувате на никакви потешкотии во работниот процес. Не жалиме што го избравме CloudCart за презентација на нашите производи. Ви благодарам!

Swim-better
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

BMW
Image

За 2 седмици с CloudCart изградихме нашия онлайн магазин, синхронизиращ информацията от няколко софтуера.

BMW
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

BMW
Image

За 2 седмици с CloudCart изградихме нашия онлайн магазин, синхронизиращ информацията от няколко софтуера.

BMW
Image

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odit voluptate blanditiis illo in, soluta exercitationem. Eveniet ea, perferendis optio tempore, porro quidem eos cum hic officiis harum necessitatibus, laboriosam ex?

BMW

Заедница
на претприемачи

Добредојдовте во семејството на успешни онлајн продавници!

111

Милион уникатни корисници

2.4

Милион реализирани нарачки

158

Милион промет

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!