Зголемете ги вашите приходи преку ефективен персонализиран маркетинг преку е-пошта

Се прашувате дали вашите корисници отвориле е-пошта од вас? Дали кликнаа на линкот од е-поштата? Сега можете да креирате автоматизирани кампањи со приспособена содржина заснована на однесувањето и сегментирањето на корисникот во реално време. Испратете ја вистинската порака во вистинско време.

Image

Поставете автоматизација што генерира приход за неколку секунди

CloudCart ви обезбедува автоматизација во согласност со најдобрите практики во е-трговија, што ви овозможува да генерирате приходи 24/7. Водете ја продажбата со само неколку кликнувања на глувчето, користејќи е-пошта за добредојде, е-пошта со трансакции, потсетници за напуштени колички, пораки по продажбата и многу повеќе. Сакате целосно да ги искористите придобивките од персонализацијата? Сега можете со нашиот моќен и лесен конструктор на работниот тек.

Вашите е-пошта ќе се истакнат во целото сандаче

Прецизните алатки за сегментација и прилагодување на CloudCart ви помагаат да го зголемите ангажманот, конверзиите и лојалноста на клиентите. Со нивна помош можете да и покажете на вашата публика динамично персонализирана содржина која ви помага да ги постигнете вашите деловни цели. На пример, препораки за купување производи врз основа на однесувањето на потрошувачите, потсетници за напуштени колички, роденденски понуди и друго.

Вашите е-пошта нема да завршат во папката за спам

CloudCart има исклучително висока стапка на испорака на е-пошта - 98% и добар рејтинг против спам. Ова значи дека е поголема веројатноста вашите е-пошта да завршат во сандачето - онаму каде што припаѓаат.

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!