Професионална услуга за онлајн бизнис

Предложете прифаќање или договарање телефонски повици за поголема продажба во е-продавниците на CloudCart.

Услуги на Центарот за повици

Icon

Телемаркетинг за активна продажба и прегледи

Icon

Административна услуга на нарачки од клиенти

Icon

Спроведување на истражување и анализа на пазарот

Icon

Поддршка и решавање на случаи на клиенти

Со CloudCart е полесно

Современиот софтвер за онлајн продавници ги обезбедува сите потребни функционалности за успешен бизнис. Соработувајте со професионални повици за поголема продажба.

Телемаркетинг

Понудете телефонски повици за дополнителна продажба по нарачки или директни понуди за да придонесете за успехот на бизнисот.

Обработка на нарачки

Помогнете им на трговците за квалитетна услуга на клиентите со проверка и подготвување едноставни и брзи нарачки.

Истражување на пазарот

Понудете истражување на пазарот за претприемачи во CloudCart за конкуренција, деловни можности, преференции на потрошувачите и многу повеќе.

Сервис и подршка

Регистрирајте барања за услуги или обезбедете телефонска поддршка за стоки и услуги како одговор на барањата и случаите на клиентите.

Соберете повратни информации

Охрабрете ги претприемачите да собираат коментари од клиенти, фотографии или видео прегледи за производите што се користат за да се зголеми довербата на потрошувачите.

Екосистем на експерти

Придружете се на нашиот екосистем на професионалци и сервисирајте ги при-пејд нарачките од трговците на CloudCart со јасен и стабилен работен тек.

Дополнителен приход

Помогнете им на вашите клиенти да имаат подобро присуство на интернет со продавницата на CloudCart и заработете провизија за секое плаќање.

Заработете од услугите за онлајн шопинг во CloudCart!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња