Зошто CloudCart?

Благодарение на нашето комерцијално и технолошко искуство, создадовме лесен и достапен софтвер кој оди рака под рака со развојот на нашите трговци на мало и го обезбедува успехот на нивниот бизнис.

image
Николај Илиев - CEO

Николај Илиев е извршен директор и основач на компанијата. Неговото искуство во е-трговија, маркетинг и односот со потрошувачите му помага да открие нови можности за развој на бизнисот и да им ги представи на онлајн трговците .

image
Петар Илиев - CTO

Петар Илиев е CTO на CloudCart. Тој управува со сите технички проекти поврзани со интеграција со надворешни апликации, како и понатамошен развој на функциите на CloudCart. Петар и неговиот тим се трудат да обезбедат пристапни решенија за навидум сложени прашања.

image
Евгени Јорданов - CMO и партнер

Извршен директор одговорен за развој на стратегијата за корпоративно рекламирање и брендирање, како и комуникација со клиентите.Тој ја зазема највисоката маркетинг позиција во организацијата и раководи со маркетингот на производи и услуги во сите географски области во кои работи компанијата.

image
Никола Стамболиев - ГО

Никола е искусен менаџер кој вешто развива и спроведува продажни стратегии и оперативни планови, прогнозирање и постигнување цели. Знае да почне од нула и да креира организација, стратегија, логистика и операции. Се чувствува удобно во меѓународна и мултикултурна средина.

image
Иван Симеонов - финансиски директор

Раководи со сите финансиски активности на компанијата. Тој е одговорен за управувањето со целата финансиска организација и сите финансиски процеси. Неговите одговорности вклучуваат финансиско планирање и буџетирање, управување со финансиското известување, сметководствено управување, деловно контролирање, односи со инвеститорите и многу повеќе.

Како започна се?

Историјата на CloudCart започна во 2016 година, кога браќата Николај и Питер Илиеви го споделија својот сон за изградба на бизнис кој ќе остави белег во онлајн трговијата.Со своето искуство во брзо менување на дигиталната средина, тие создаваат платформа погодна за секој тип на бизнис.

Image

Мисијата на CloudCart

Нашата мисија е да му дадеме шанса на секој бизнис да остави белег во соодветното поле, бидејќи работиме секој ден за да станеме подобри во она што го нудиме.

Визијата на CloudCart

CloudCart е веројатно најлесниот за користење софтвер за онлајн продавници со голем екосистем за успешна е-трговија. Со нашата иновативна технологија заштедуваме време, пари и напор на трговците.

Вредности на CloudCart

Нашиот тим е нашето семејство и нашето највредно богатство! Затоа секојдневно ги охрабруваме нашите вработени да го променат светот преку нашиот личен пример. Нашата филозофија на совршено партнерство е „Вие заработувате, ние заработуваме.

Технологија на CloudCart

Icon

CloudCart е високотехнолошка и интуитивна платформа базирана на тековните трендови и потреби за успешна е-трговија.

Icon

Развиваме важни алатки и функционалности за лесно и автоматизирано управување со онлајн бизнис и реализација на повеќе продажби

Icon

Флексибилност и слобода на поврзување со вграден API за лесна комуникација со надворешни системи.

Тим од професионалци

Семејството CloudCart е моторот на нашиот модерен софтвер. Се состои од искусни и амбициозни експерти, водени од желбата да им помогнат на трговците и да придонесат за развој на е-трговијата.

Програмски оддел
Техничка поддршка
Оддел за маркетинг
Оддел за дизајн
Партнерства
Административно одделение
Финансиско одделение
Бизнес продажба

Добредојдовте во семејството на успешни онлајн трговци!