Продавајте лесно на Инстаграм

Поврзете ја вашата е-продавница со Instagram Shop со неколку кликања и зголемете ја продажбата со таргетирање на вистинските корисници.

Допрете до милиони корисници

Icon

Нови клиенти

Активирајте ја вашата деловна сметка на Instagram, поврзете ја со вашиот каталог на Facebook и онлајн продавницата и продавајте на Instagram на милиони корисници.

Icon

Безбедност

Ако продавате на Инстаграм, направете онлајн продавница со нас и прикачете ги вашите производи на неа. Така ќе ги имате на најмалку две места и ќе бидете независни од социјалната мрежа.

Icon

Лесна продажба

Регистрирајте ја вашата деловна сметка за купување на Инстаграм и означете ги производите во објава или приказна. На тој начин тие можат побрзо да се продаваат.

Започнете онлајн продавница

Направете е-продавница и продавајте ги вашите избрани производи лесно и секаде

Промовирајте ги вашите производи

Icon
Поврзување

Поставете ја вашата онлајн продавница да прикажува фотографии од вашиот профил на Instagram избрани од вас на секоја страница.

Icon
Ремаркетинг

Привлечете ги вашите следбеници со спектакуларни прегледи и содржини од во вашата онлајн продавница во Instagram Shop, откријте ги со пиксел и ремаркетирајте.

Icon
Погодност

Дозволете им на вашите клиенти да ги пребаруваат и купуваат вашите производи на Инстаграм без да мора да ја напуштат социјалната мрежа.
Image

Продавајте сè

Понудете ги вашите избрани производи и услуги, на големо или мало, користете готови каталози на производи од дистрибутерите.

Продавајте во други продажни канали

Продавајте на други социјални мрежи и продажни канали како што се пазари и сајтови за споредба и допрете до повеќе клиенти. Ова е дополнителен начин на рекламирање.

Icon

Споредбени сајтови

Продавајте лесно со CloudCart

Искористете ги предностите на широк спектар на готови интеграции, функционалности, автоматизации и стручни услуги за вашиот бизнис.

Ние ќе бидеме покрај вас

Можете сами да управувате со сè, но секогаш можете да сметате на нашата стручна помош и ресурсите што ги обезбедуваме.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Бизнисот е во CloudCart,
добредојдени сте и вие!