Создадете високо привлечни целни страници

CloudCart Landing Page Builder го прави создавањето и дизајнирањето страници лесно и брзо, а резултатот ќе ја натера вашата публика да сака да дознае повеќе за она што го нудите. За само неколку минути, можете да креирате страница која ќе ги убеди корисниците да ја преземат акцијата што ја сакате.

Icon
Создадете целни страници прилагодени на вашите цели
Icon
Стартувајте адаптивни маркетинг кампањи во согласност со принципите на SEO
Icon
Оптимизирајте ги страниците за максимални конверзии користејќи напредни поставки

Претворете ги посетителите во купувачи

Вашите понуди ќе бидат неодоливи, благодарение на широката палета на моќни маркетинг алатки на CloudCart. Ќе можете да ги промовирате вашите производи со насочени препродажби и вкрстени продажби, да ја приспособите вашата количка за да ја зголемите продажбата и да поставувате известувања за да ги потсетувате клиентите на нивните заборавени ставки во количката.

Следното ниво во маркетингот

Откако ќе дизајнирате единствена целна страница за вашите производи или специјални понуди, можете да го придвижите сообраќајот до таа страница со приспособени реклами насочени кон одредени сегменти, како што се постоечки клиенти или нови корисници. На овој начин, ќе создадете беспрекорно корисничко искуство кое помага да се конвертираат потенцијални клиенти и да се направи продажба.

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!