Продавајте повеќе со конструкторот на Форми и скокачки прозорци

Дали сте уморни од чекање посетителите на вашата онлајн продавница да преземат акција? Со помош на конструкторот Forms and Pop-up ќе можете лесно да креирате формулари за претплата и скокачки прозорци, со чија помош ќе ја зголемите стапката на конверзија и ќе заработите повеќе.

Привлечете повеќе претплатници

Со помош на скокачки прозорци ќе можете да привлечете уште повеќе корисници да се претплатат за да добиваат новости и понуди од вашата онлајн продавница. Тие се одлична алатка за градење публика и зголемување на базата на претплатници. Лесно собирајте адреси за е-пошта или телефонски броеви.

Image

Не губи потенцијални клиенти

Сакате да ја зголемите стапката на конверзија во вашата онлајн продавница? Со лесен-за-користење конструкторот Форми и скокачки прозорци, можете да креирате насочени скокачки прозорци кои ќе ги поттикнат вашите посетители да ја преземат акцијата што ја сакате. Па зошто да чекаме? Започнете да го користите сега!

Во согласност со прописите GDPR

Поради ефектот на регулативите за GDPR на територијата на Европската Унија, важно е да бидете сигурни дека вашите контакти ги добиваат само пораките што сакаат да ги добиваат од вас. Размислувавме за тоа! Со полињата за пријавување, на вашите корисници им е полесно од кога било да побараат различни типови на е-пошта, а опцијата за додавање двојна потврда при претплатата гарантира дека тие навистина сакаат да ги примаат тие е-пораки.

Привлечете го вниманието на вашите посетители во вистинско време и на вистинското место со конструкторот Форми и скокачки прозорци создаден за вашата онлајн продавница!

Icon
Одреди каде!

Вие одредувате каде се појавуваат приспособливите скокачки прозорци.

Icon
Одлучете кога!

Според однесувањето на корисникот во онлајн продавницата, вие избирате кога да се прикаже скокачки прозорец.

Icon
Покажи повторно!

Дајте им на посетителите втора шанса да се претплатат. Ова е секогаш добра идеја!

Image

Промовирајте специјални понуди

Без разлика дали сакате да имате молскавична распродажба или можеби да понудите попуст на потенцијален клиент за прв пат, можете да го направите и двете со лесниот и интуитивен конструктор Forms и Pop-up.

Бизнисот е во CloudCart, исто така сте добредојдени!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња