Зошто да изберете CloudCart?

CloudCart е SaaS платформа за онлајн тргување - софтвер како услуга. Ќе објасниме зошто не е добро да инвестирате во сопствен софтвер за онлајн тргување и зошто ние сме подобриот избор.

Техническo знаење

Создавањето сопствена локација за е-трговија бара многу техничко знаење и инвестиции во хонорарец или компанија. Со готова платформа како CloudCart, ова не е потребно.

 • Прилагоден софтвер
  Треба да имате длабинско познавање на онлајн трговијата за однапред да му ги опишете на техничкиот изведувач сите потребни функционалности и интеграции што ќе ви бидат потребни.
 • CloudCart
  CloudCart доаѓа со готови решенија за вашиот бизнис, кои постојано ги подобруваме. Не треба да почнувате од нула, бидејќи имаме над 6 години искуство во развој на софтвер.
Цена на софтверот

Создавањето сопствена веб-страница е одлична инвестиција. Ако користите сопствен сајт, како што е CloudCart, ќе инвестирате многу помалку пари во побогат софтвер.

 • Прилагоден софтвер
  Настрана од големата почетна инвестиција, сè што сакате да додадете за време или по процесот на развој повторно ќе ве чини многу пари.
 • CloudCart
  Со CloudCart, ќе заштедите многу пари на софтвер што можете да го инвестирате во маркетинг и рекламирање за да го направите вашиот бизнис поконкурентен.
Потреба за тим

Создавањето сопствена веб-страница е долгорочен проект кој бара од вас да најдете и платите цел тим. Со CloudCart го добивате сето ова за помалку пари, време и напор.

 • Прилагоден софтвер
  Ќе ви треба проект менаџер за да комуницира со техничкиот изведувач и да го следи неговото правилно функционирање. За функционалностите ќе ви треба тим од најмалку шест програмери.
 • CloudCart
  Со нас ќе имате готови интеграции со курирски компании, начини на плаќање, складишни и ERP системи, како и многу функционалности и маркетинг алатки.
Софтверска поддршка

За да можете да го развиете вашиот бизнис, мора да инвестирате и во одржување и развој на готов софтвер, што значи дополнителни трошоци. Со CloudCart, вие инвестирате во онлајн трговија, а не во софтвер.

 • Прилагоден софтвер
  Одржувањето, покрај тоа што е поврзано со дополнителни фиксни трошоци, ви го губи и времето, бидејќи техничкиот изведувач работи не само со вас, туку има целосен распоред со другите клиенти.
 • CloudCart
  CloudCart создаде над 2000 продавници што ги поддржуваме. Имаме специфично искуство од 6 години, кое техничките изведувачи го немаат. Нашата главна задача е да го развиеме софтверот што го користите.
Побрз профит

Времето кое е потребно за да се имплементира проект и да се претвори во профитабилна онлајн продавница е многу пократко со готова платформа како CloudCart отколку со вашата веб-страница.

 • Прилагоден софтвер
  Концептот на проект, наоѓање изведувач, спроведување и тестирање, трае најмалку 6 до 9 месеци, понекогаш дури и години, а резултатот можеби не е добар.
 • CloudCart
  Креирањето онлајн продавница со CloudCart трае не повеќе од една недела и можете да започнете со сите потребни алатки и интеграции за успешен бизнис и без техничко знаење.

Продавајте сè

Нудете физички или дигитални производи и услуги, како и платени содржини како што се видео упатства, курсеви и друго, на големо и мало, користете каталози на производи на дистрибутер.

Icon

Физически производи

Icon

Дигитални производи

Icon

Услуги онлајн

Image
Image
Image

Продавај секаде

Допрете повеќе клиенти со автоматски врски до продавницата на Facebook и Instagram, разни пазари и страници за споредба и меѓународни пазари.

Лесно продавајте со CloudCart

Искористете ги предностите на широк спектар на готови интеграции, функционалности, автоматизации и стручни услуги за вашиот бизнис.

Ние ќе бидеме покрај вас

Можете сами да управувате со сè, но секогаш можете да сметате на нашата стручна помош и ресурсите што ги обезбедуваме.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Комерцијална заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем на експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот еБизнис со вредни совети и еКниги.

Стотици услуги и функционалности за вашиот бизнис на едно место

Префрлете го вашиот онлајн бизнис на CloudCart, искористете ги сите поволности што ви ги дава платформата и почнете да продавате сè и секаде.