Административни услуги за е-трговија

Придонесете за развој на онлајн бизниси во CloudCart со различни услуги, како што се: администратори, исполнување, телефонски повици и многу повеќе.

Професионални административни услуги

Icon

Администратори за проверка и сервисирање на нарачки

Icon

Примање и започнување телефонски повици

Icon

Преводи на странски јазици, локализација и легализација

Icon

Складирање на стоки за е-трговија

Icon

Складирање и сервисни налози за исполнување

Icon

Шпедитерски услуги за меѓународни пазари

Зашто е лесно со CloudCart

Со современиот софтвер за онлајн продавници брзо и лесно ги обработувате и испраќате нарачките, го ажурирате и синхронизирате каталогот на производи, пазарите и развивате бизнис.

Управување со производи

Лесно додавајте и управувајте со производи, опции и разновидности, креирајте пакети и колекции на производи, Upsell & Cross-sell промоции и многу повеќе.

Обработка на нарачки

Платформата CloudCart овозможува оптимизирано управување со едноставни и брзи нарачки, што заштедува време, напор и ризик од грешки.

Автоматски товарни листови

Имате можност да лоцирате адреса при нарачката и автоматски да испраќате товарни листови до доставувачот, кои можете да ги испечатите со еден клик.

Фактури и е-пошта

Автоматско испраќање на фактури и е-пошта за нарачки, персонализација на фактури, поставки на даноци и такси, генерирање на ревизорско досие за NRA и друго.

Преводи и легализација

Понудете превод на странски јазик и локализација за конкретен пазар, легализација на документи, верификација на превод и друго.

Телемаркетинг

Понудете телефонски повици за дополнителна продажба по нарачки или директни понуди за да придонесете за успехот на бизнисот.

Соберете повратни информации

Охрабрете ги претприемачите да собираат коментари од клиенти, фотографии или видео прегледи за производите што се користат за да се зголеми довербата на потрошувачите.

Служба за складирање и исполнување

Складирајте ги стоките на нашите трговци и понудете услуга и испраќање на нарачки до нивните крајни клиенти.

Услуги за шпедиција

Понудете им на онлајн бизнисите шпедитерски услуги во земјата или во странство со поволни услови и одличен квалитет.

Екосистем на експерти

Придружете се на нашиот екосистем на професионалци и сервисирајте ги претплатените нарачки од трговците на CloudCart со јасен и стабилен работен тек.

Допълнителен приход

Дали вашите клиенти имаат потреба да го дигитализираат својот бизнис? Заработете провизија од вашите клиенти во CloudCart.

Заработете од административни услуги за трговците на CloudCart!