Преминете лесно онлајн

Продавајте ги вашите производи на големо или на мало со онлајн продавница лесна за управување, без потреба од технички знаења и со неограничени можности за развој.

Директна продажба за развој на голем бизнис

Лесно управувајте со сегменти на клиенти, прилагодете ги вашите понуди и заработувајте повеќе.

Силата на брендот

Без разлика дали произведувате апарати, мебел, градежни материјали, козметика, модни производи или детски играчки, ние сме тука да го поттикнеме вашиот бренд кон нови хоризонти.

Што добиваш?

Со CloudCart не мора да размислувате за ништо, бидејќи ви овозможуваме готови интеграции, функционалности и алатки за поголема продажба.

Магацински програми и ERP

Автоматски поврзете ја вашата онлајн продавница со програма за склад, ERP или CRM.

Плаќања и испораки

Зголемете ја вашата конкурентност со прилагоден начин на плаќање и испорака за клиентите.

Маркетинг алатки

Развивајте успешен онлајн бизнис со помош на важни маркетинг функционалности.

Пазари и канали

Продавај автоматски преку многу популарни пазари и социјални мрежи.

Дизајн теми и градител

Флексибилно прилагодување со градител за drag&drop на целните страници.

Стабилен хостинг

Клауд инфраструктура за работа без проблеми при сите оптоварувања.

Над 4000 апликации

Инсталирајте со еден клик многу апликации што ја подобруваат вашата услуга.

Достапност и известување

Контролирајте го вашиот инвентар и користете автоматско фактурирање.

Globe

Меѓународен
развој

Откријте нови пазари за вашите производи со продавница на локални јазици и локални поставки за плаќања, испораки и други партнери.

Клиенти на CloudCart

Image

Откако стана јасно дека Кош треба да излезе на пазарот, решивме да започнеме да работиме со CloudCart. Имаме целосна доверба во нив, бидејќи тие совршено управуваа со реализација на страницата

Cosh
Image

Откако им се доверивме на нашите партнери од CloudCart, нашата страница, изградена на оваа платформа, за само една година не стави во средна позиција во споредба со нашите конкуренти. Го зајакнавме нашето лидерство во регионот, привлекувајќи го вниманието на многу нови клиенти од цела Бугарија

TED Ceramica
Image

на што ми се допадна во платформата CloudCart е дека е можно самостојно да се изгради онлајн продавница. Исто така со нас докажа дека работата со обработка на сите нарачки е многу лесна

Trastena
Image

Многу е лесно да се работи со платформата. Овозможува многу модификации. Услугата за клиенти е на многу високо ниво

Diel Sport
Image

Нашето партнерство со CloudCart беше нов и нов почеток во промовирањето на нашата онлајн продавница и бренд Amirass Lingerie. Многу сме задоволни од изборот што го направивме, избирајќи ги за наши партнери, бидејќи по појавувањето на Amirass.com во онлајн просторот,Нашите нарачки се удвоија за помалку од еден месец, благодарение на CloudCart

Amirass
Image

Ако некој ве праша за успешна бугарска компанија која го освојува светот - само покажете му CloudCart

Brute

Заедница
на претприемачи

Добредојдовте во семејството на успешни онлајн продавници!

111

Милион уникатни корисници

2.4

Милион реализирани нарачки

158

Милион промет

Добредојден си

Можете сами да управувате со се,но и секогаш можете да сметате на нашата стручна помош.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на често поставувани прашања од трговци за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем од експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Верувајте на нашето искуство и професионалност!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња