Рекламни услуги за е-трговија

Понудете сеопфатна стратегија за брендирање и рекламирање за е-трговија и глобален онлајн бизнис развој.

Рекламни услуги за онлајн продавници

Icon

Изградете профитабилна стратегија за бренд за онлајн продавници

Icon

Управувајте со ефикасни дигитални, ТВ и радио реклами

Icon

SEO стратегија, on-page & off-page оптимизација, link building

Icon

ПР и настани,инфлуенс кампањи , имеил, Viber и видео маркетинг

Icon

Пишување и содржина за блогови, веб и промо кампањи

Icon

Печатени материјали, Upsell & Cross-sell, целни страници

Сега е полесно со CloudCart

Имате вградени маркетинг алатки, готови интеграции, автоматизации и апликации за постигнување на маркетинг цели.

Ефективни рекламни кампањи

Лесно поврзување со алатките за мерење податоци: Google Analytics, Google Remarketing Tag, Facebook pixel, Facebook CAPI и други.

Поврзување со пазари и социјални мрежи

Автоматизирани реклами на пазари како што се: Пазар3, Реклама5 и директна продажба преку Facebook, Instagram и Google шопинг со динамичен XML feed.

Стабилни алатки за хостирање и оптимизација

Бројни алатки за оптимизација и пребарување на врвни рангирања, како и клауд хостинг за брзо вчитување, стабилност и безбедност.

Примамливи Upsell & Cross sell понуди

Поголем профит од продажба на поскапа или сродна стока за да се зголеми вредноста на количката во соодветната фаза на купување.

Важни канали на комуникација

Месинџер за разговор и бот за разговор, автоматски е-пошта за напуштени колички за купување и шаблони за е-пошта, кампањи на Viber, изложба на Instagram, блог написи и повеќе.

Продажен дизајн и корисничко искуство

Создадете ефикасна онлајн продавница со јасен пат за потрошувачите, доверлив дизајн, пораки и повици за акција погодна за купување.

Кампањи со целни страници

Создадете успешни кампањи со промотивни целни страници: дизајн, колекции или пакети на производи, попусти на тајмер, бројач и ограничувања за повеќе продажби.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000 корисни апликации

Многу апликации за маркетинг и услуги на клиентите во онлајн продавницата: пребарувач Algolia, прегледи и коментари со Yotpo, ретаргетирање и многу повеќе.

Функционалности и брза наплата

Брза нарачка и повик, временски рокови за испорака или прием од продавницата, процес на завршување на нарачката со голема конверзија и многу повеќе.

Производство на рекламни материјали

Понудете помош при собирање прегледи и прегледи од клиенти, е-книги, листи за проверка, студии на случај, анкети и многу повеќе.

Екосистем на експерти

Работи на претплатени рекламни услуги за трговците на CloudCart за да напредуваат побрзо и да развиваат долгорочни одржливи бизниси.

Развијте го вашиот бизнис со CloudCart

Без разлика дали водите агенција за дигитално рекламирање или сте хонорарци, можеме да растеме заедно и да заработите провизија од вашите клиенти на CloudCart.

Заработете со професионалните маркетинг услуги за е-трговија со CloudCart!