Брзо и иновативно плаќање

Продавајте повеќе и намалете го бројот на напуштени колички со иновативен процес на наплата што ги претвора посетителите во клиенти.

Префрлете се на CloudCart

Консултирајте се со нашиот тим од експерти за онлајн трговија и автоматски префрлете ја вашата тековна онлајн продавница од која било друга платформа.

Придобивките од CloudCart Checkout

Користете единствена наплата што го лоцира клиентот со само еден клик.

Icon
Од посетител до клиент

Намалете го процентот на напуштени колички во просек за 70%. Нашите автоматизации ќе претворат голем процент од нив во завршени нарачки.

Icon
Олесната наплата

Ограничете ги безбројните непотребни полиња кои бараат многу време, ги нервираат потрошувачите и се една од главните причини за високиот процент на напуштени колички

Icon
Оптимизирана визија

Во касата нема ,Headers и Footers што само ги збунува корисниците и ги дефокусира од завршувањето на нарачката.

Icon
Mobile friendy

Користете наплата, 100% оптимизирана за мобилни уреди, без технички проблеми, скршени и поместени дизајни во продавницата и непотребни елементи што ги збунуваат корисниците.

Автоматизација на е-пошта

Вашите клиенти ќе добијат автоматска е-пошта за напуштена количка, која можете да ја уредувате по потреба. Ова ќе ги поттикне да ја завршат својата нарачка.

Image

Предефинирани чекори

Вашите клиенти можат уште полесно да ја завршат својата нарачка и да заштедат време со однапред дефинирани начини на плаќање и испорака.

Image

Локализирајте адреса со еден клик

Обезбедете им можност на вашите клиенти автоматски да ја пополнат целата адреса за испорака со геолоцирање и да им заштедите време од пополнување на задолжителните полиња.

Icon
Локализација

Вашите клиенти можат да бидат лоцирани до еден метар од каде било во светот, благодарение на поврзувањето на вашата онлајн продавница со Google Maps.

Icon
Детали за испорака

Податоците за адресата за испорака се преземаат автоматски и содржат област, град, село, населба, улица, блок, поштенски број, па дури и малопродажни места.

Icon
Цена на испорака

Се елиминираат погрешните адреси и изненадувачките промени во цената за испорака. Се пресметува веднаш за сите курирски услуги активирани во продавницата.

Icon
Брза наплата

Вашите клиенти уживаат во одлично корисничко искуство со брза наплата, што ја зголемува стапката на конверзија до 4 пати.

Заедничка наплата

Вашите корисници ќе можат да купуваат групно или да го префрлаат процесот на нарачка помеѓу повеќе уреди. На пример, да додадете производи во количката од телефонот и да платите преку компјутер.

Стотици услуги и функционалности за вашиот бизнис на едно место

Префрлете го вашиот онлајн бизнис на CloudCart, искористете ги сите поволности што ви ги дава платформата и почнете да продавате сè и секаде.