Понудете ги вашите производи во OLX

Лесно поврзете ја вашата онлајн продавница со вашиот бизнис профил на OLX и почнете да ги продавате вашите производи. Заштедете време и ресурси и останете пред конкуренцијата.

Можности за поголема продажба

Icon

Популарност

Поврзете ја вашата продавница со OLX, меѓународна платформа за онлајн продажба и допрете до милиони корисници во над 40 земји.

Icon

Безбедност

Ако продавате во OLX, направете онлајн продавница кај нас и прикачете ги и вашите производи во неа. Така ќе ги имате на најмалку две места и ќе бидете независни од пазарот.

Icon

Поврзување

Со само неколку кликања, објавете или избришете неограничен број производи од вашата продавница OLX и обратно.

Започнете онлајн продавница

Направете е-продавница и продавајте ги лесно и секаде, производите што ќе ги изберете.

Погодност на еден клик разстоjaние

Icon
Предности

Искористете ги предностите на дополнителниот продажен канал и комбинирајте ги предностите на двете платформи за да остварите поголема продажба.

Icon
Проследеност

Лесно следете го бројот на прегледи, валидноста и статусот на вашите реклами. Од административниот панел на вашата продавница, дознајте колку корисници ги следат.

Icon
Автоматизација

Уживајте во автоматизациите што овозможуваат исцрпените производи автоматски да се отстранат од OLX.
Image

Продавајте сè

Понудете ги вашите избрани производи, стоки и услуги, на големо или мало, користете готови каталози на производи од дистрибутерите.

Продавајте во други продажни канали

Продавајте на други пазари и канали како што се социјални мрежи и сајтови за споредба и допрете до повеќе клиенти.

Icon

Социјални мрежи

Icon

Споредбени сајтови

Продавајте лесно со CloudCart

Искористете ги предностите на широк спектар на готови интеграции, функционалности, автоматизации и стручни услуги за вашиот бизнис.

Ние ќе бидеме покрај вас

Можете сами да управувате со сè, но секогаш можете да сметате на нашата стручна помош и ресурсите што ги обезбедуваме.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Бизнисот е во CloudCart,
добредојдени сте и вие!