Користете ги најпопуларните курири

Дајте им можност на вашите клиенти да го изберат својот претпочитан начин за испорака на купените стоки и услуги. Дајте можност за достава до адреса или канцеларија..

Автоматизација за безбедни испораки

Icon
Цена во реално време

Со CloudCart можете лесно да ги пресметате во реално време трошоците за испорака за сите курирски компании инсталирани во вашата продавница, врз основа на внесената адреса за испорака.

Icon
Интеграции

Со CloudCart имате интеграција со курири како Econt, Speedy, DHL и со локални добавувачи какo ELS за Мкедонија ACSCourier за Грција и Fan Courier и Cargus Courier за Романија.

Icon
Автоматизација

Во вашата продавница можете автоматски да генерирате товарни сметки, да откажувате пратки и да испраќате информации до клиентот за да го следите статусот на пратката.

Icon
Готовина при испорака

Автоматско означување на нарачките како платени за информации за платена готовина при испорака

Icon
Fallback цена

Можете да внесете резервна цена за случаи кога поради некоја причина давателот не може да го обработи барањето. Ова ќе им овозможи на вашите клиенти да ја завршат својата нарачка.

Icon
Други курири

За курири или испораки со кои платформата нема интеграција, можете да изберете опции за цена за испорака во зависност од тежината на нарачката, цената, во зависност од двете или бесплатна достава.

Префрлете се на CloudCart

Целосно автоматизиран трансфер на вашата онлајн продавница од која било платформа за подобри резултати без губење позиции.

Продавајте сè

Понудете физички или дигитални производи и услуги, на големо или мало, користете каталози на производи на дистрибутер.

Icon

Физички производи

Icon

Дигитални производи

Icon

Онлајн услуги

Image

Продавај секаде

Допрете повеќе клиенти со автоматски врски до продавницата на Facebook и Instagram, разни пазари и страници за споредба и меѓународни пазари.

Ние сме до вас

Можете сами да управувате со сè, но секогаш можете да сметате на нас.
Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Комерцијална заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Стручни услуги

Во нашиот Екосистем на експерти можете да ги најдете сите услуги за вашиот бизнис.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Многу функционалност

Искористете ги придобивките од ERP и синхронизацијата на складиштето, практични начини на плаќање, моќни маркетинг алатки, влијателни теми за дизајн и многу повеќе.

Image
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Над 4000+ апликации

Инсталирајте со еден клик многу апликации и интеграции кои ја подобруваат вашата услуга и ја олеснуваат вашата секојдневна работа.

Headless commerce

Можете да искористите некои од придобивките и карактеристиките на CloudCart, без оглед на платформата на вашата онлајн продавница.

Сè што му треба на вашиот бизнис на едно место

Со CloudCart ќе постигнете повеќе!!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња