Продавајте лесно на Фејсбук

Поврзете ја вашата е-продавница со Facebook Shop со еден клик и зголемете ја продажбата со таргетирање на вистинските корисници на Facebook

Допрете до милиони корисници

Icon

Лесно за поврзување

Поврзете ја вашата продавница со Facebook Shop, прикачете ги сите или избраните производи лесно преку XML feed и креирајте каталог на производи.

Icon

Безбедност

Ако продавате на Фејсбук, направете онлајн продавница кај нас и прикачете ги вашите производи на неа. Така ќе ги имате на најмалку две места и ќе бидете независни од социјалната мрежа.

Icon

Синхронизација

Секогаш ажурираjte информации за производот на вашите клиенти со автоматска синхронизација со Facebook Shop и продавајте на Facebook.

Започнете онлајн продавница

Направете е-продавница и продавајте ги вашите избрани производи лесно и секаде.

Тековни маркетинг информации

Icon
Следење на UTM

Додајте параметри за следење на UTM за да добиете маркетинг информации за кликовите генерирани од вашиот производ.

Icon
Категоризација

Автоматски категоризирајте ги вашите производи според меѓународната класификација на категории и заштедете време.

Icon
Таргетирање

Таргетирајте ги корисниците преку Facebook по локација, возраст и интереси, привлечете ги во вашата онлајн продавница и ремаркет.
Image

Продавајте сè

Понудете ги вашите избрани производи и услуги, на големо или мало, користете готови каталози на производи од дистрибутерите.

Продавајте во други продажни канали

Продавајте на други социјални мрежи и канали како што се пазари и страници за споредба и допрете до повеќе клиенти.

Icon

Споредбени сајтови

Продавајте лесно со CloudCart

Искористете ги предностите на широк спектар на готови интеграции, функционалности, автоматизации и стручни услуги за да креирате и развиете продавница.

Ние ќе бидеме покрај вас

Можете сами да управувате со се,но секогаш можете да сметате на нашата стручна помош.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Бизнисот е во CloudCart,
добредојдени сте и вие!