Сметководство за онлајн трговија

Понудете регистрација и заштита на бизнисот, квалитетни сметководствени услуги според добри практики и регулаторни барања во Македонија и во странство.

Точни сметководствени услуги

Icon

Сметководствени консултации за е-трговија

Icon

Месечна сметководствена услуга за онлајн продавници

Icon

Месечна услуга за плати и консултации за осигурување

Icon

Регистрација на ДДВ, даночни поставки и консултации

Icon

Финансиска ревизија на растечки е-бизнис

Icon

Деловна евалуација и преструктуирање на компанијата

Работи лесно сo CloudCart

Софтверот овозможува лесно поставување на даноци, такси и фактурирање во eStore, во согласност со барањата на оперативната земја.

Извештаи и информации

Добивајте автоматски извештаи со сметководствени податоци за продажба, производи, клиенти или тип на плаќање поврзани со потребите на сметководството.

Автоматски фактури

Софтверот автоматски креира и испраќа фактури за секоја нарачка, со лесни детални поставки за формуларите за фактури и барањата за приватност.

Создадете ревизорско досие

Автоматско генерирање на XML датотека за NRA, која содржи информации за сите направени одбиени вратени месечни нарачки.

Локални даноци и такси

Конфигурирајте со неколку кликања локални даноци и такси, наплатувајќи ДДВ по нарачката, според географските области и областите на работа.

Екосистем на експерти

Бидете дел од нашите професионални сметководители и сервисирајте ги претплатените нарачки од трговците на CloudCart, со јасен и стабилен работен процес.

Проширете го вашиот бизнис

Дали на вашите клиенти им треба онлајн присуство и дигитализација на бизнисот? Заработете провизија од вашите клиенти во CloudCart.

Заработете од сметководствените услуги за трговците во CloudCart!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња