Продавајте повеќе со eMag

Поврзете се со лесна интеграција на вашата онлајн продавница со eMag пазар. Отворете нов продажен канал, допрете до нови клиенти на Интернет и зголемете ги вашите нарачки.

Практични алатки за поврзување

Icon

Поврзување

Поврзете ја вашата продавница со eMag и презентирајте ги вашите производи на еден од најпознатите пазари. Платформата ја користат илјадници трговци во Бугарија и во странство.

Icon

Лесно објавување

Објавете ги сите или избраните производи од вашата продавница на CloudCart на платформата преку доводот на производи XML.

Icon

Тековни акции

Искористете ги предностите на секогаш достапните залихи, количини и цени кои се ажурираат во определено време.

Започнете онлајн продавница

Направете е-продавница и продавајте ги лесно и секаде, производите што ќе ги изберете.

Достапни маркетинг информации

Icon
Проследеност

Додадете параметри за следење на UTM за да добиете појасна идеја за маркетиншките резултати и постигнатите кликови.

Icon
Флексибилност

Изберете кои производи да се прикажуваат во доводот пред да го генерирате. Можете да изберете да ги прикажете сите или само оние што се моментално достапни.

Icon
Безбедност

Ако продавате на пазарот на eMag, направете онлајн продавница кај нас и прикачете ги и вашите производи во неа. Така ќе ги имате на најмалку две места и ќе бидете независни од пазарот.
Image

Продавајте сè

Понудете ги вашите избрани производи и услуги, на големо или мало, користете готови каталози на производи од дистрибутерите.

Продавајте во други продажни канали

Продавајте на други пазари и канали како што се социјални мрежи и страници за споредба и допрете до повеќе клиенти.

Icon

Социјални мрежи

Icon

Споредбени сајтови

Лесно продавајте со CloudCart

Искористете ги предностите на широк спектар на готови интеграции, функционалности, автоматизации и стручни услуги за вашиот бизнис.

Ние ќе бидеме покрај вас

Можете сами да управувате со сè, но секогаш можете да сметате на нашата стручна помош и ресурсите што ги обезбедуваме.

Icon
Центар за помош

Најдете одговори на најчесто поставуваните прашања од трговците за работа со CloudCart.

Icon
Трговска заедница

Бидете дел од нашата активна заедница за споделување искуства и иновации во индустријата.

Icon
Блог и водичи

Научете како да го развивате вашиот е-бизнис со вредни совети и е-книги.

Бизнисот е во CloudCart,
добредојдени сте и вие!