Image

Развијте профитабилна меѓдународна трговија

Продавајте повеќе со целосна локализација, на повеќе од десет странски пазари, на начини на испорака, начини на плаќање, фактурирање, такси, системски пораки и многу повеќе

Image

Превод и локализација

Изберете го јазикот на продавницата и административниот панел, додајте преведени текстови во описи на производи, целни и статични страници, навигација и контакти.

Погодни плаќања

Понудете им на клиентите разновидни методи за плаќање со готови интеграции со виртуелни ПОС терминали и кредити од месните банки и финансови институции.

Доставувајте лесно

Изпраќајте ги брзо и квалитетно порачаните продукти до клиентите , преку интеграции со месни поштенски компании и автоматски товарни листови.

Даноци, такси и фактурирање

Поставете лесно автоматски фактури според локалните регулации, даноци и такси, за да работите легално.

Исполнување и пазари

Објавувајте автоматизирани реклами на популарни пазари, социјални мрежи и страници за споредба и користете воспоставени центри за исполнување за да ги сервисирате нарачките.

Надминете ги вашите конкуренти и дозволете вашиот бизнис да расте глобално!