CloudCart маркетинг кампања

Автоматска маркетинг платформа за е-трговија, погодна не само за мали и средни бизниси, туку и за корпорации

Управувајте со вашите дигитални активности со CloudCart маркетинг кампањи

Развијте го вашиот онлајн бизнис со целосен опсег на решенија за целни страници кои конвертираат, препродаваат и вкрстуваат продавање, прегледи од клиенти, е-пошта, веб-притисни, Viber и СМС маркетинг.

Icon
Алатка за идентификација на личност со вештачка интелигенција

Платформата има можност да идентификува не само уреди или сесии, туку и вистински луѓе.

Icon
Формулари за претплата, скокачки прозорци и реклами

Создадете ги со лесен за употреба визуелен конструктор без користење на код

Icon
Интуитивна алатка за сегментација во реално време

Брза, едноставна и детална сегментација по купени производи, однесување на потрошувачите во онлајн продавницата, вредност на нарачката итн.

Icon
Повеќе комуникациски канали

Користете е-пошта, Viber, SMS, web push и повеќе за да комуницирате со вашите постоечки или идни клиенти

Icon
Постојана и еднократна автоматизација

Користете автоматизација за често користени активности за е-трговија, како што се е-пошта за добредојде, известувања за производи или заборавена количка. Искористете ја опцијата за еднократни информативни или продажни кампањи

Icon
Нема потреба од интеграции

Не ви треба javascript или програмски код! Работите директно со базите на податоци во вашата онлајн продавница на CloudCart.

Image
Icon
Стимулирајте ја вашата продажба со коментарите на потрошувачите

Објавувајте повратни информации од вистински клиенти на вашата страница за да обезбедите социјален доказ за неговата легитимност. Ова ќе ја зголеми шансата потрошувачите да купуваат од вас.

Icon
Безбедно партнерство со Google

Привлечете висококвалитетен сообраќај благодарение на партнерството на CloudCart со Google. Така, содржината генерирана врз основа на однесувањето на корисниците ќе се појави во платените и органските резултати од пребарувањето.

Icon
Со гаранција од CloudCart

Ставете значка Verified by CloudCart во вашата онлајн продавница, која им гарантира на вашите клиенти дека рецензиите во неа се реални

Icon
Покажете ги најдобрите критики

Најдобрите критики автоматски ќе бидат објавени во вашата продавница. Вие ги поставувате правилата - ќе се прикажуваат само повратните информации што ги задоволуваат вашите барања

Зголемете го рентабилноста на вашите кампањи со приспособени патеки

Создадете целни страници што ангажираат корисници и конвертирате со CloudCart Landing Page Builder или користете готови шаблони. Не ви треба код и можете да изберете од 10+ функции за да ги прикажете вашите производи, брендовите што ги претставувате, врвните категории, колекции, прегледи од клиенти и многу повеќе.

Готови шаблони за е-пошта што се продаваат

Изберете од десетици професионални шаблони за дизајн што можете лесно и брзо да ги приспособите за неколку минути, со лизгање и пуштање, со нашиот конструктор за е-пошта.

Icon

Правете е-пошта со прекрасен изглед без да бидете дизајнер

Icon

Поедноставен работен тек со интуитивен интерфејс

Icon

Создадете сопствена содржина автоматски

Бесплатна услуга за скратување на врски

Во вашата продавница на CloudCart имате вградена бесплатна алатка за намалување на должината на врските. Со него, ќе можете да ги следите конверзиите во продавницата и кои корисници ги отвораат и читаат вашите пораки, ќе ги идентификуваат уредите и ќе заштедите пари со намалување на должината на пораките.

Најчесто поставувани прашања

Која е цената за користење на маркетинг кампањи во CloudCart

Бесплатно е! Плаќате само за тоа што го користите. На пример, кога испраќате е-пошта или смс. Ве молиме погледнете ги нашите ценовни пакети за повеќе информации.

Може ли да користам CloudCart маркетинг кампањи со други платформи за е-трговија?

CloudCart Marketing Campaigns е создаден за да работи исклучиво со CloudCart платформата.

Бизнисот е во CloudCart, добредојдени сте и вие!

Нашата онлајн продавница користи таканаречени колачиња Дознајте повеќе за нашата политика за приватност и нашата Политика за колачиња