Лесно управување со продуктите

Интегрирајте ја вашата програма за складирање со ERP за лесно организирање, синхронизирање и управување со залихите во вашата продавница и магацин.

Пренесете ја вашата онлајн продавница кај нас

Побарајте консултација и ние ќе ја анализираме вашата моментална онлајн продавница и ќе ви помогнеме да ја префрлите автоматски од друг софтвер за е-трговија CloudCart.

Поврзете го вашиот софтвер

Поврзете ја вашата онлајн продавница со кој било софтвер за складирање, исполнување, ERP системи и повеќе, преку CloudCart API или XML feed.

Подготвени интеграции

Подготвена интеграција со над 10 ERP и софтвери за складирање како што се Microinvest, Gensoft, Selmatic, Versus ERP, Atlas ERP, Colibri ERP, SAP, Prim, Workflow, Finale Inventory.

Двострана врска

Лесно разменувајте информации за производите, достапноста, цените, попустите од вашиот ERP до CloudCart и нарачките, нарачаните производи и клиентите од CloudCart до ERP.

Стотици услуги и функционалности за вашиот бизнис на едно место

Префрлете го вашиот онлајн бизнис на CloudCart, искористете ги сите придобивки од работата со платформата и почнете да остварувате повеќе продажби.